צעד ראשון....
אין לכם מושג כמה קשה לי לכתוב את המכתב הזה... אני.... הומו. לקח לי בערך 2 דקות רק לכתוב את המילה הזו... אני כבר שנים מנסה להוציא את זה... אבל לא מסוגל. אני לא יכול לעמוד מול המראה ולהגיד את זה... אף אחד לא יודע את זה עליי (כולל אותכם... משתמש חדש). אני רוצה להוציא את זה.. הסוד הזה פשוט ממרר לי את החיים. אני כל החיים חי בשקר... בסודיות... אני מסתרר מכל העולם כי אני לא מסוגל לעמוד בזה.. והנה אני עכשיו מתחיל לבכות רק מלכתוב את זה. אני עברתי כלכך הרבה בחיים שלי... והפעם היחידה שהתחלתי אולי לחשוב על להגיד את זה משהו נורא קרה.... אני פשוט לא יודע איך להוציא את זה. אני חי בשקר, בסבל, אני שונא את עצמי, את החיים שלי, אני לא רוצה לחיות ככה! אני רוצה לשנות את המצב הזה כי נשבר לי. אני כבר הגעתי למצב שאני חושב על "לגמור עם זה" וזהו... אבל אני לא רוצה לעשות את זה! אני רוצה לחיות! אבל לא ככה... אני מקווה שזה יעזור לי... הסיבה שזה כלכך קשה לי, היא המשפחה בעיקר.. אני אתחיל פשוט לכתוב את מצבי. אני בקרוב בן 18. אני עוד בילדותי זוכר שהרגשתי משהו מוזר בקרבה לבנים. לא הבנתי מה זה אז. במשפחה שלי, עם הבנים (אבא ואח) לא הסתדרתי, ברמות שכנראה לא תבינו. עם הבנות במשפחה לעומת זאת, הסדרתי בצורה ממש מושלמת. אני ואח שלי תמיד היינו רבים. לא פעם הזמינו משטרה השכנים ממה שהוא גרם לי (הוא מבוגר ממני בדיי הרבה). אבא שלי מעולם לא נקף אצבע בנושא. אח שלי ניסה פעמיים לגרום לאבא שלי להזמין לי משטרה, שיקחו אותי מפה וזה, וכמעט הצליח. כשהייתי בן 13, ההורים שלי התגרשו. אני גרתי אצל האבא והאימא, 50-50, מחוסר ברירה, כמובן שרציתי לחיות עם אימא שלי על בסיס קבוע, אך זה לא התאפשר. אני ואחותי תמיד היינו בקשר מעולה, אנשים אומרים לי שהם בחיים לא ראו קשר כזה טוב. אני הבנתי מגיל צעיר שאני הומו, בסביבות ה-12. תמיד רציתי לספר למישהו... אבל פשוט לא הייתי מסוגל. נכון להיום, אף אחד לא יודע מזאת. אני רועד עכשיו מהכתיבה... אני עדיין לא מאמין שאני כותב את זה. כשהייתי חודש לפני גיל 15, אימא שלי נפטרה. כמה ימים לפני שזה קרה, חשבתי על לספר לה. באמת התחלתי לעקל את הנושא. אחרי זה, בוקר תמים אחד, זה קרה. אני הייתי אמור להיפגש איתה בבוקר, ומשום מה היא לא התקשרה, וזה כבר נראה לי מוזר כי כל בוקר הייתי מדבר איתה. המשכתי לנסות, אך ללא הצלחה. בצהריים, בשעה 2, הלכתי לבית שלנו (הייתי באותו יום אצל האבא). אני ידעתי שמשהו קרה, אבל לא שיערתי שמשהו כזה נורא. אני זוכר שעוד בדרך חשבתי על לספר לה עוד היום שאני הומו. אני ידעתי שהיא היחידה שתוכל אולי להבין אותי, לקבל אותי כמו שאני. הלכתי אליה הביתה בצהריים, ולא הייתה תשובה. בסופו של דבר, אחותי נסעה אליה הביתה, הזמינו מכבי אש שפרצו את הדלת, וגילו שהיא נפטרה מדום לב. אני נשברתי כשגיליתי את זה, עולמי חרב עליי בו הרגע. דבר ראשון שעשיתי זה ברחתי מהבית, חזרתי יום למחרת (מצאו אותי.... בכוח החזירו אותי). כשהגעתי הביתה, נכנסתי לחדר, אני פשוט חשבתי על להתאבד. המחשבה הזו לא עוזבת אותי מאז עד היום, עקב מיליון ואחד סיבות. כמו שהזכרתי קודם, יש לי קשר מעולה עם אחותי, וחשבתי על לספר לה. אבל תמיד היא מדברת איתי על כמה שיש לה בעיות עם הומואים, כמה שהיא לא מבינה את זה, ולעולם לא תבין, והחשוב מכל - לא סובלת אותם. אני לא מוכן לספר את זה לאחותי, אני לא רוצה לאבד אותה. אם אין לי אותה, אין לי כלום! אני היום לא בקשר עם אח שלי. עם אבא שלי אניב קשר בלב ברירה, כי, לצערי, אני עדיין גר בבית (אני במצב שאני לא קורא לו אבא.... המקום היחיד זה כאן). אין לי למי לספר... אני פשוט סובל וסובל, שומר הכל בפנים, לא מוציא כלום. הגעתי למצב, שבו אני נמצא כמעט כל הזמן בביתי. אני הולך לבית ספר, חוזר, ולא יוצא. אני מתבייש לצאת. פשוט לא רוצה. חי בעולם הוירטואלי. אבא שלי חושב שאין לי חברים, אחותי מכירה את חלק מהחברים שלי והיא מתחילה לחשוב שאני סתם דפוק שלא רוצה לצאת, חברים שלי לא מבינים למה אני אף פעם לא בא כשהם אומרים לי לבוא למסיבה או משהו. אני פשוט חי בעולם שקרי! ונמאס לי מזה! אני רוצה לצאת.. אבל אני מתבייש.. אני פשוט מתבייש מהיותי הומו. זה מייסר אותי, הורג אותי מבפנים. היום אני כבר לא יודע מה לעשות.. מחשבות אובדניות באות אליי בזמן האחרון לעיתים תקופות יותר, ואני ממש לא רוצה לעשות זאת.. אני רוצה לחיות חיים טובים. אני רוצה לחיות. אני לא סובל את הצורה בה אני חי כיום. אני נשאר בבית, לא עושה כלום, רק יושב ובוכה, מקלל את אלוהים שעשה אותי הומו. אני פשוט לא סובל את זה! ושלא תחשבו שיש לי בעיה עם הומואים... אבל אני פשוט לא מסוגל לחיות ככה. אני כרגע הולך לעשות עתודה במקום להתגייס, רק כדי לא להיות עם האנשים האלה בצורות האלה בצבא.. אני לא רוצה לעבור את זה.. אמרו לנו, שמי שמסיים את העתודה בהצלחה, מובטח לו קצין, כבר אומר שאני לא יעבור את זה, חוץ מהשבועיים טירונות שאני עושה בקרוב. אני לא רוצה לחיות ככה.. אני פיזית לא מסוגל לחיות ככה, ובטח לא נפשית. אני רוצה לשנות את החיים שלי. אני כבר לא יודע יותר מה לעשות. כל החיים שלי נראים לי כמו סיוט אחד ארוך... אני מתרחק מאנשים, כי אני לא רוצה שאולי איכשהו ידעו זאת עליי. אני מסתגר בחדר שלי, לבדי, כדי להימנע מזאת. אני מקווה שזה יעזור לי.. אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... כי אני לא רואה אור בקצה המנהרה...