צעד ועוד צעד

צעד ועוד צעד

במשעולי הדמיונות, כמו בארץ שאולה מהגדות אני פוסע צעד ועוד צעד, ומעל מפתן ביתך פולש אל מצולות חיייך. ואני מצית בך מבט ומלחש "שלום, אני הוא זה וזה" ואת משיבה לי בערגה "שלום, אני זאת וזאת" ובאותה שעה, צלילי פעימותייך וצליל פעימותי מתנגנים על מיתרי תשוקות.

טאKילה

New member
בחלומותיי ההזויים...../images/Emo79.gif

בחלומותיי ההזויים חיבקתי בבואתך אספתי טיפות ערגתך עד שקירות לבי נפרצו כסכר גועש כיסופים. , אתה מצית בי מבטך חושף רזים חבויים שפתיי מבקשות לטעום מתק נשיקתך וכל חושיי מתעוררים לצליל נגינת אהבתך.

לטאקילה באהבה

בהיות התנומות אורגות אותנו במרבדי חלומות, באתי אלייך מדרכים כהלך נודד מארץ רחוקה ופרצתי אל מחבואי חמודותייך. בתאווה מתרפקת, ובעזות מתפרקת זעקנו יחדיו את זעקת המצהלות החושקות וחרטנו על לוח ליבנו מעשה אהבה גועש.

שמים1

New member
מלכה של אגדות ../images/Emo47.gif

ללילה אחד אני רוצה ליהיות סינדרלה שלך מלכה של אגדות מלכה של לבבות. בסנדל זכוכית לרקד אל תוך ליבך לרקום לך רקמה של אהבה. ולצלילי חצות לקלוע מנגינות, שיתנגנו לעד על מיתרי תשוקות.

סינדרלה שלי

קטפת את שנתי בנשיקה, ולרגע נפרמו קורי החלום, ובלב צפונות התנומה, נפתלת בי כבושה ולוהטת, סינדרלה שלי. ואני הבטתי אל החשיכות המטפסות על הכתלים סביב, ובהיותי צולל אל מחמדייך, נלכדתי במגעים מענגים, סינדרלה שלי. ובקשי מן העלטה החובקת, לבל תיתן לשחרית להפציע אורות, למען יארך ליל העינוגים בו ניצוק זה בזו אהבה מתלקחת. סינדרלה שלי.

למעלה