צעדת ירושלים

OMRI42

New member
היה גדול

ראיתי אפילו את האליל שלי (לא אני לא כזה..).... תכלס היה נחמד!!!!!! בני המושבים שלטו שם - למרות הצופים ושאר ירקות........

OMRI42

New member
אה ו....

היו הרבה צלמים בחולצות כחולות אז כפרה עליכם תעלו תמונות.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif שלטו בהחלט..

35,000 בני נוער מחטיבת בני המושבים צעדו בצעדה
עלה והגשם!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אההה ואת הצופים בקושי ראו..

האיחוד החקלאי בלטו יותר.. (כמובן שלא יותר מאיתנו
) אני אחת הכחולות שצילמו אבל אני אעלה מחר או מחרתיים =] לילה טוב!

מי היה בירושלים אתמול?

היה סבבה...עד שהדורבנים הופיעו בני זונות אמרו יביאו את היהודים ... (תגיבו)

dikla528

New member
אני הייתי

ואי היה כל כך מבאססס אני הייתי בטוחה שיהיה את היהודים ובמקום זה קיבלתי מזה אכזבה!! ומה זה היה המחרוזת הזאת שהוא שר בסוף????? אבל בכללי היה נחמד =] חזרתי ב2 בלילה הבייתה ועכשיו קמתי ב4...

למה היה סבבה...

אני והגרעינרית שלי סתם רקדנו שם והשתוללנו כמו שני מטוררללות וכל הערסים שהיו לידינו הסתכלו עלינו כיאלו נפלנו מהירח אבל הכי נהננו מהמחרוזת דווקא... וחשבנו שיהיה גאוני לעשות מסיבה רצינית כזו עם שירים כאלו!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gifהשירים האלה ממש מאגניבים

המחרוזת הזאת הייתה ממש מעולה
וגם הזיקוקים היו יפייייםם..

הזיקוקים היו פסדר...

בגוש ח.י.ה ביום העצמאות יש הרבה יותר יפים... אבל המחרוזת הייתה בת של מחדירת ערכים!!!!!!!!! עד עכשיו אני לא מפסיקה לשיר : "חי חי חי עם ישרל חי זה השיר שסבא שר אתמול לאבא ואני ...." אני באמת חובת על ארגון מסיבה שירי א"י כאלו! אגב אולי אפשר דאוג שיהיו כמה שירים כאלו במסיבה שלאחר חם בחטב"ם? אהמ.. מארגן?

אני מקווה שהוא גרעינר....

חחח סתם בדיחה פרטית של המושב.... אמ.. כן אבל טכלס מבחינתי כל הגרעינרים במנשה הם גרעינרים שלי.... ואגב אם את רוצה פירוט זו הייתה דווקא הגרעינרית שלך... למה לא באת? אומנם היו כבר יותר מידי למכסה שיש לגליקסון (1-2)) אבל?

Bardogo14

New member
האמת מאוד רציתי לבוא ..

אבל אף אחד לא בא כמעט, וזה הוציא ת'חשק לגמרי ..

אני הייתי שם עם עוד ידיד שלי מעמק ח

פר (שיצאו זבלים ולא יצאו) ועם גילי וכל הגרעין היה והיה ממ סבבה

חחח עמק חפר ממש מורידים נוכחות בזמן

האחרון במפעלים תנועתיים.... אבל לי אין מה לדבר... מהכנס פעילים לא הייתי בשום דבר
בושה! אוף אני רוצה תנועה!!!!!!!!!!! [ארצי].

עדי ראיתי גן רווה והרבה!!!!!111

הלכתי לי לתומי ורחבי ירושלים (כן בטח משהו באזור כיכר ספרא) ואז ראיתי קבוצה של המון אנשים (5-10) טוכלום היו מכפר רווה... והם כמעט חנקו אותי ששאלתי גן רווה? יש מועצה כזו בכלל?

חחחחחחח

יצאו בסביבות ה20 מהמועצה לפי מה שהבנתי... חחחח הם הגיבו ככה כי הם לא מכירים את האמרה הזו... הם לא יודעים שיש הטוענים שאני היחידה משם

למעלה