ואי היה כל כך מבאססס אני הייתי בטוחה שיהיה את היהודים ובמקום זה קיבלתי מזה אכזבה!! ומה זה היה המחרוזת הזאת שהוא שר בסוף????? אבל בכללי היה נחמד =] חזרתי ב2 בלילה הבייתה ועכשיו קמתי ב4...
אני והגרעינרית שלי סתם רקדנו שם והשתוללנו כמו שני מטוררללות וכל הערסים שהיו לידינו הסתכלו עלינו כיאלו נפלנו מהירח אבל הכי נהננו מהמחרוזת דווקא... וחשבנו שיהיה גאוני לעשות מסיבה רצינית כזו עם שירים כאלו!
בגוש ח.י.ה ביום העצמאות יש הרבה יותר יפים... אבל המחרוזת הייתה בת של מחדירת ערכים!!!!!!!!! עד עכשיו אני לא מפסיקה לשיר : "חי חי חי עם ישרל חי זה השיר שסבא שר אתמול לאבא ואני ...." אני באמת חובת על ארגון מסיבה שירי א"י כאלו! אגב אולי אפשר דאוג שיהיו כמה שירים כאלו במסיבה שלאחר חם בחטב"ם? אהמ.. מארגן?
חחח סתם בדיחה פרטית של המושב.... אמ.. כן אבל טכלס מבחינתי כל הגרעינרים במנשה הם גרעינרים שלי.... ואגב אם את רוצה פירוט זו הייתה דווקא הגרעינרית שלך... למה לא באת? אומנם היו כבר יותר מידי למכסה שיש לגליקסון (1-2)) אבל?
הלכתי לי לתומי ורחבי ירושלים (כן בטח משהו באזור כיכר ספרא) ואז ראיתי קבוצה של המון אנשים (5-10) טוכלום היו מכפר רווה... והם כמעט חנקו אותי ששאלתי גן רווה? יש מועצה כזו בכלל?