צעדת ירושלים

מ ו ר ע ל

New member
אם באתם בשביל ההופעה אז חבל

הצעדה הייתה ממש נחמדה וממש נהנתי ואישית באמת לא עניין אותי מי מופיע בסוף חוץ מיזה שכייף ממש לצעוד גם המפגש חברתי היה מאוד אדיר והדורבנים היה רק בונוס מתוק בסוף... אחלה מחרוזת אגב ויופי של זיקוקים. זהו לסיכומו של עניין יופי של אירוע ובאמת לא משנה מי מופיע בו!

spraizler

New member
אני לא הייתי :(

בהתחלה אמרו יוציאו אותנו מהתנועה.. אבל אז המועצה שלנו החליטה שהיא מוציאה אנשים מהמועצה.. ואף אחד לא הודיע מתי זה ואיך מגיעים.. בעע

dikla528

New member
ברור שלא בשביל ההופעה אבל גם וגם

כל הקטע של הצעדה היה מעולה ומלא מורל זה היה ממש כייף אבל זה קצת איכזב שלא היו היהודים אין מה לעשות מודה.. המחרוזת הייתה מגניבה מי שהיה מקדימה היה שם לב איך השומר שם התחיל להתלהב מהמחרוזת ומהשירים בכלל והתחיל לשיר אותם חח היה נחמד שנה שניה שאני שם אבל בכל זאת יש לי איזה 5 חולצות כחולות משם מכל השנים.. והשנה שינו את הלוגו!! ויפיהי! חח יצא נחמד!

היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ללא ספק בני המושבים שלטו שם.... לכל אורך הצעדה לא הפסקנו לשיר מורל לבני המושבים ובעיקר למועצות...(מה מה מה מה מה מטה אשר....)... אני כבר יומיים לא מצליח לדבר בגלל זה... צעדת ירושלים זאת חויה שלפי דעתי כל אחד צריך לעבור...

עשיתי איתכם מורל! עם מטה אשר...

כי החלטתי להתכחש להיותי ממנשה עקב הכונתיות שהייתה שם! ואני גם ראיתי אותך ואת אחותך עושים מורל של ורצברגר

היה ממשששש כיף!

היה ממש כייייף...........!!!!!!!!!!!! אמממ ואם אני לא טועה את דיברת איתי..שאלת אותי מה זה ורצברגר :p רק הרעל ידבר ורצ-בר-גר

לא דיברתי עם אחותך ושאלתי מי מהשלוש

ה שעשו את המורל הזו כותב בפורום אז היא הצביע עליך ומארה הוא אחי!

אהמממ.....

זה לא אנמי כתבתי קודם.. זאת הייתה אחותי... ואם כבר, אז ברוכים הבאים לפורום אלומה!!!!

קצת חוויות מהצעדה...

בצאתנו מהעיר העתיקה שמעתי זמזום מציק מכיוון מערב שנשמע כמו גניבה של מורלים... ברגע של מנהיגות תפסתי את הגרעינרים של המועצה ועוד כמה מורעלים למעגל התייעצות וכך אמרתי:"תקשיבו לי טוב, אנחנו לא נשתוק על זה שגונבים לנו את המורלים... היום, אף אחד לא חוזר הבייתה אם הוא לא צרוד!!! הולכים לקרוע את הגרון היום!! הולכים ל@!#$#@%$ את כל המועצות פה במורל!!!". וכך היה... לכל אורך הצעדה צרחנו מורל למטה אשר ובני המושבים... היה נורא כיף לראות חברה מקורסים שונים.. ובמיוחד את עימנואל התותח שבא עם מדים... חבל לי שזאת תהיה הצעדה הראשונה והאחרונה שלי כנראה.... בכל אופן, תמשיכו להגיע לצעדת ירושלים ולהפגין שם שליטה מוחלטת של בני המושבים!!!

למעלה