צעדת הרצליה בראשון באוקטובר... נ.ב קלייר את באה??
L liat Gi New member 28/9/02 #5 כן מה יעשו את זה אחרי הצהריים? טוב בכל מקרה לא הייתי קמה בבוקר אבל אחה"צ זה שונה..
L liat Gi New member 28/9/02 #7 בדרך כלל זה היה בימי שבת.. ואז לא הייתה בעיה.. וזה מתחיל (בזמנו שזה היה בשבתות) ב10 בבוקר ככה.. והכי כיף מאז שהעבירו את זה לים..
בדרך כלל זה היה בימי שבת.. ואז לא הייתה בעיה.. וזה מתחיל (בזמנו שזה היה בשבתות) ב10 בבוקר ככה.. והכי כיף מאז שהעבירו את זה לים..
C clair s New member 29/9/02 #12 כן, אין כמו הבריזה של הים הטעם של המלח על השפתיים..... השער שמתנופף הזיעה שנוטפת מההליכה..... *נוסטלגיה* אחחחחח הים אולי זה טעות...
כן, אין כמו הבריזה של הים הטעם של המלח על השפתיים..... השער שמתנופף הזיעה שנוטפת מההליכה..... *נוסטלגיה* אחחחחח הים אולי זה טעות...
C clair s New member 29/9/02 #16 חייבת להיות טעות גם באמצע השבוע גם אחר הצהריים...... זה לא ייתכן זה לא הגיוני חייב להיות הסבר מדעי! *מסניפה אוויר* משהו לא מריח פה קשורה.. חייבת להיות טעות.
חייבת להיות טעות גם באמצע השבוע גם אחר הצהריים...... זה לא ייתכן זה לא הגיוני חייב להיות הסבר מדעי! *מסניפה אוויר* משהו לא מריח פה קשורה.. חייבת להיות טעות.
L liat Gi New member 29/9/02 #17 חחח יצא לך חרוז ../images/Emo6.gif מה רע בשבת? הכי כיף ככה לקום בצהריים לצעוד עם כל החבר´ה..
L liat Gi New member 29/9/02 #19 הממ, ../images/Emo4.gif אני השנה לא באה, במיוחד אם זה ביום שלישי אחה"צ יש לי שעור פסנתר...