אצלכם זה כר בטוח יתפרסם במודעות למנהן! לא נראה לי שזה יפורסם באנטרנט... וכן אני באה (אבל תלוי באיזה יום) בסופו של דבר אני עדיין לומדת חלק מהימים, ועד שכבר נותנים לי ללמוד אני לא אפסיד אותם...
למצוא מידע שאני אישית לא ראיתי פה (החלוקה של הזה עם מרצ, ש"ס וכ"ו..המלון, צליחת הכינרת) אז חשבתי שיש לך גם את זה.. ובינתיים זה ביום שלישי, בעוד יומיים...
או רוצה להאמין שנפלה טעות בתאריך.. גם זה כל שנה היה בשבת, ופתאום זה באמצע שבוע, מה גם שזה בעוד יומיים ותמיד היה פרסום מוקדם על זה בעיתונים ומידע על הרשמה מוקדמת והנחה לקבוצות.
אז אני בטוח לא אבוא. ולא כי יש לי בית ספר בשבת (הלוואי...) אלא פשוט כי אין לי דרך להגיע. אז תקווי שאכן נפלה טעות
. בכל מקרה אם זה יום שלישי הזה אני כמעט בטוח שם. אז הנה שירי זה תשובה חלקית לשאלה שלך... אם ביום שלישי אני מגיעה סימן שזה אחד הימים החופשיים שלי ולמה את רוצה לדעת מתי הימים הם? עד שאני לא אהיה בטוחה שאין מאחורי זה כוונות זדוניות (כמו הברזה מבית הספר בכל יום חופשי שלי
כי אז נטע ושירי ימחקו את ההודעה שלי מאחר והיא תעבור על חוקי הפורום. אז אני אתאפק. אז בכל מקרה אני יודעת ששירי רצתה לדעת גם הפניה הייתה לשירי!!! לא בעצם אני לא אתאפק עד הסוף אני אשתדל לנסח את זה יפה: עדיף לא להתערב ולהחשב X מאשר להגיב ולהוכיח שאת אכן כזו! (אני מאמינה שאת יודעת מהו ה X וכך פתרנו את הבעיה
צנני! אבל את מבינה זה מה שקורה שלומדים יותר מידי מתמטיקה אחרי שלמדתי כבר שעתיים תנ"ך שעתיים ספרות ושעתיים ביוכימיה (לא משנה מה עוד היה באמצע) וגם אחרי שלא ישנים מספיק....מתחיל לטעות
אבל, יצא לנו עוד שם בשבילך אז מה רע? איזה יופי שירדו החסויות! אבל מוזר....... תפוז נראה ריק.