צעדת הרצליה

liat Gi

New member
מכיוון שאת אוהבת למצוא מידע..

תנסי לברר באיזו שעה זה טוב? את באמת באה??

איך בדיוק???

אצלכם זה כר בטוח יתפרסם במודעות למנהן! לא נראה לי שזה יפורסם באנטרנט... וכן אני באה (אבל תלוי באיזה יום) בסופו של דבר אני עדיין לומדת חלק מהימים, ועד שכבר נותנים לי ללמוד אני לא אפסיד אותם...

liat Gi

New member
שמתי לב שיש לך

למצוא מידע שאני אישית לא ראיתי פה (החלוקה של הזה עם מרצ, ש"ס וכ"ו..המלון, צליחת הכינרת) אז חשבתי שיש לך גם את זה.. ובינתיים זה ביום שלישי, בעוד יומיים...

*neta*

New member
אינה אני אישית חושבת

או רוצה להאמין שנפלה טעות בתאריך.. גם זה כל שנה היה בשבת, ופתאום זה באמצע שבוע, מה גם שזה בעוד יומיים ותמיד היה פרסום מוקדם על זה בעיתונים ומידע על הרשמה מוקדמת והנחה לקבוצות.

אם זה יהיה בשבת

אז אני בטוח לא אבוא. ולא כי יש לי בית ספר בשבת (הלוואי...) אלא פשוט כי אין לי דרך להגיע. אז תקווי שאכן נפלה טעות
. בכל מקרה אם זה יום שלישי הזה אני כמעט בטוח שם. אז הנה שירי זה תשובה חלקית לשאלה שלך... אם ביום שלישי אני מגיעה סימן שזה אחד הימים החופשיים שלי ולמה את רוצה לדעת מתי הימים הם? עד שאני לא אהיה בטוחה שאין מאחורי זה כוונות זדוניות (כמו הברזה מבית הספר בכל יום חופשי שלי
) אני לא מתכוונת לגלות.

clair s

New member
שירי רצתה לדעת מתי הימים החופשיים

לא נטע תפסיקי להתעלם ממנה.......היא קיימת. 2. אין לך רישיון?

אוף אני לא אגיד את מה שאני חושבת

כי אז נטע ושירי ימחקו את ההודעה שלי מאחר והיא תעבור על חוקי הפורום. אז אני אתאפק. אז בכל מקרה אני יודעת ששירי רצתה לדעת גם הפניה הייתה לשירי!!! לא בעצם אני לא אתאפק עד הסוף אני אשתדל לנסח את זה יפה: עדיף לא להתערב ולהחשב X מאשר להגיב ולהוכיח שאת אכן כזו! (אני מאמינה שאת יודעת מהו ה X וכך פתרנו את הבעיה
)

shiri_b

New member
../images/Emo32.gif צצני, ראית את הקליפ של נטלייה

בגיא פינס? היא לובשת כלום מינוס, ורשום באותיות באנגלית רק שהכוונה בעיברית ואחד מהכתובות "די להצפה"
קרע אותי ששמעתי את זה...... מאיפה היא ידעה עלינו?

אני ספרתי לה!

אמרתי לך שאני לא אשכח את זה... אז התקשרתי לאמרגן שלה וספרתי לו הכל!
ולא ראיתי גיא פינס אבל אם זה הקליפ שאני חושבת עליו אז הורדתי אותו מהאנטרנט. אגב מה זה הכינוי החדש הזה? צצני
לקח לי זמן להבין שהוא מופנה אלי...

shiri_b

New member
צצני,קיצור של צצניה את לא אוהבת?../images/Emo10.gif

לא נורא את תתרגלי! אני מדברת על הקליפ שהיא לובשת שם פס בתור בגד.....

shiri_b

New member
בלעעעע צודקת! זה אמור להיות

צנני! אבל את מבינה זה מה שקורה שלומדים יותר מידי מתמטיקה אחרי שלמדתי כבר שעתיים תנ"ך שעתיים ספרות ושעתיים ביוכימיה (לא משנה מה עוד היה באמצע) וגם אחרי שלא ישנים מספיק....מתחיל לטעות
אבל, יצא לנו עוד שם בשבילך אז מה רע? איזה יופי שירדו החסויות! אבל מוזר....... תפוז נראה ריק.

*neta*

New member
אפשר להסיר את המשקפיים ../images/Emo11.gif

ואחרי שנפרדנו מהבירות השנונות והגסות
הגיעה גם תורה של ה"נו למה אתם מחכים" לרדת

liat Gi

New member
היום הצעדה??

אוקי נראה לי שבהמשך יתברר שדחו את זה..

למעלה