צעדים ראשונים

• פותח הנושא ayoyo
  • פורסם בתאריך

Philip Jr

New member
תשובות

קודם כל אני רוצה להבהיר מאיפה המידע הזה, שני מקורות עיקריים:
א. כל ספרי ההכנה מציינים זאת, יחד עם עוד כמה קריטריונים.
ב. יש לי מכר שעבד ב - ETS ושוחחנו על הנושא לפחות פעמיים.

חישבי על כך גם בהגיון - הם משקיעים דקותיים-שלוש בכל חיבור.. כמה כבר אפשר לבדוק בזמן כזה? הבדיקה נעשית באמצעות היוריסטיקות פשוטות, שבוחנות את האורך, הפורמט ועוד כמה דברים תוכניים ספציפיים.

מת על אתגר קרת - לא יעבוד ב - GRE לצערי.. המידע המלא נמצא בספרי ההכנה ל - GRE, מומלץ להתחיל משם, להבין בדיוק מה הבוחנים מחפשים, ואז לתרגל מעט. לא יודע - אני באמת חושב שקטן עלייך.. אמנם אני מגיע מבית בריטי, דובר אנגלית ידה ידה, אבל לך יש הרבה יותר ניסיון מדעי ממני, אז זה ממש לא צריך להיות אתגר גדול.

קניתי את הפרינסטון ריוויו ומקגרו היל

מה אתה חושב עליהם?

ותודה על הפרגון

Philip Jr

New member
בשמחה

השתמשתי בעיקר בפרינסטון לשיטות הפתרון השונות, למקגרו היל לא הגעתי למרות שקניתי, השתמשתי דווקא בקפלן בנוסף.

בהחלט ממליץ על פרינסטון, יותר חשוב לא לנסות להשתמש ביותר מדי ספרים.. אני בחרתי ספר אחד לכל השיטות, ובשאר השתמשתי רק כמאגרי שאלות ומבחנים, בלי לקרוא כלל את הטכניקות. אחרת - את עלולה להתבלבל מכל הגישות השונות..

הדבר שהכי תרם לי ב - ה' הידיעה זה התרגולים המלאים של המבחנים. לקחתי את זה ממש רחוק.. ישבתי במעבדה כמעט זהה לזו שבארץ, עם אוזניות על הראש, עם דפי טיוטה כמו במבחן האמיתי, עם זמנים אמיתיים והפסקות אמיתיות ותרגלתי סימולציות (אפילו בשעה של המבחן עצמו). חוץ מהטמפרטורה אני חושב שדימיתי לחלוטין את חווית המבחן, ותשמעי - כשהגעתי למבחן התחושה הייתה כמו להגיע הבייתה.. הייתי רגוע, מפוקס, וניהלתי את הזמן נכון. זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לגבי ה - GRE. מצד שני אולי אני מטורף.

לא עשיתי את המבחן הספציפי

אבל עשיתי גם טופל וגם איילט'ס ואני סובלת מאותה המחלה של קיצוריות יתר.

הטריק אצלי היה להתמקד במבנה ברמת המיקרו. לא רק המבנה של החיבור, אלא גם זה של הפסקאות עצמן. אם תבני את הטיעונים לפני שאת מתחילה בכלל לכתוב, מהמאקרו למיקרו, מהר מאוד מה שיהיה מולך זה חיבור שרק צריך להפוך למשפטים מלאים.

אני מוצאת שזה גם חוסך בזמן ועוזר עם הלחץ של "למצוא מה להגיד". אני חושבת שהייתי מתאמנת על הטכניקה הזו עם שעון עצר.

Philip Jr

New member
קצת תשובות

לפי השאלות:
1. אני השתמשתי בספר של PRINCETON REVIEW לאסטרטגיות הפתרון שלי, ובספרים של KAPLAN ו - BARRONS נטו בשביל השאלות הנוספות והמבחנים הנוספים שהיו בהם. אם מנסים להשתמש ביותר מדי שיטות פתרון, מסתבכים סתם לטעמי.

2. אני לא הייתי ממליץ על קורס, לא מנסיון אישי אבל מניסיון של חברים וקרובים אליי. אם את בסיום התזה את יודעת דבר או שניים לגבי למידה עצמאית, ואין סיבה שלא תצליחי ללמוד מספרים. בנוסף לימוד מספרים יחסוך לך המון כסף.

3. את המוסד / מחלקה / מנחה הכי כדאי לבחור בהתאם להמלצות מהמוסד / מחלקה / מנחה הנוכחיים שלך, בשילוב עם העדפות אישיות שלך, למשל העדפות גאוגרפיות/דמוגרפיות.

למעלה