צעדים ראשונים לדו"ג

בועז בר

New member

דברים בשם אומרם... http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=788&messageid=157312681

kalorit35

New member
לא חושב שיש תפוצה גדולה של כלים כאלו

אולי יש ,הרי לא הכל אני יודע כמו אליהו ,אבל ת'אמת ,לא פגשתי ,לאיזה בורגמן הוא מתכוון ? הלא יש כמה סוגים ,לא ?
אבל הקימקו המדובר כאן ראיתי פרטים מפוזרים פה ושם ,אולי הגזמתי קצת בתאור .

אתה מגזים באופן כללי.

בהתלהמות, בהתפרצות של גולש חדש לפורום ותיק ומתקיף את הדמויות החברות בו, בדרך ההתנסחות, באופן שבו אתה מציג דברים בצורה קיצונית, בדרך הכתיבה המתריס שלך, בהצפה, בהעלבת מנהל הפורום... ככה, בקטנה.

kalorit35

New member
רצית לומר מנהל הבמה ...

האמת היא שאני נעלבתי מאוד מהלך המחשבה המתריס הקיצוני המתפרץ המתנסח והמשפיל של מי שחושב כפי שחושב מנהל הבמה , בנבואה המחכימה שהעלה כאן .

חזון המפעל הציוני לעתיד .

פרארי1

New member
נעלבת?

בשם ביבי?
בשם ברק?
בשם ליברמן?
תפסיק לקשקש.
אתה יכול לא להסכים או להגיד שמה שכתבתי זה שטויות בעיניך, אבל להעלב?
נו, באמת.
ולא נמאס לך לדוש בזה?
או שחזרת עם הניק הנוכחי רק כדי להתנגח ולהמשיך מלחמות עבר?

מכל מיני סיבות, אתה מקבל הפעם חבל קצת יותר ארוך, אבל אתה יודע היטב שזה לוקח בדיוק שניה וחצי לצרף את הניק הזה למאות הניקים הקודמים שלך, שזרוקים בפח האשפה של הפורום הזה והשכן.
רוצה לנצל את הקרדיט ולהפוך לגולש תורם? בבקשה.
רק קח בחשבון שהמשך ההתנגחויות שלך עם גולשים שונים כאן (מילא איתי, אני לא באמת נעלב ממך או לוקח אותך קשה) יביא לתוצאה הכל כך מוכרת לך, מר רחמים, ואל תחשוב לרגע שאני באמת קונה את ההיתממות שלך, כאילו לא הבנת את משחק המילים הזה.

ועוד הערת אגב.
המבצע של חלוקת פרסים לגולשים לפי כמות ההודעות שהם כותבים, טרם יצא לדרך.
יש לך משהו לתרום לדיון, סבבה, אבל אתה לא באמת חייב להוסיף הודעות בכל שרשור, גם כשכל תוכנן הוא שאין לך ידע או תרומה לנושא הספציפי, יש מאות גולשים שאין להם ידע בנושא זה או אחר, הם לא טורחים להודיע על כך תחת כל שרשור רענן.

kalorit35

New member
אתה פשוט משעמם אותי

ולא מאמין שמנהל פורום ככל שיהיה רדוד יהיה מסוגל לפלוט מפיו את השטות ההיא שלעולם לא אשכח .

וכל זה למה ? בגלל שיש אכיפת חוק ,או מתנכלים לנהגי קטנועים ,או מציקים לנהגי קטנועים ,אפילו אם כן ,איזה אדם שעבר תהליך מיון כמוך מסוגל לחזות דברי הבל ורעות רוח כפי שפירסמת כאן .

על מה שכתבת לא ניתן לעבור לדר היום וכן ,נפגעתי מאוד ,ברצינות .

מותר לי להעלב ולהביע את דעתי ?

פרארי1

New member
די, נו

אני פשוט לא יכול לעצור את הדמעות.

מותר לך להביע את דעתך באותו שרשור ובאותו הקשר, לא להתחיל לדחוף את זה עכשיו בכל שרשור בלי קשר לנושא שלו ובלי שמי שאתה מגיב אליו בכלל יודע על מה אתה מדבר.

לא מפתיע שהתייחסת רק לנושא הזה בתגובה, תמשיך ככה וניפרד שוב (לא כידידים, אף פעם אל היינו כאלה).

kalorit35

New member
מנהל במה ,שמע .

איך האינובה נכנסה לשרשור שלי ?
כיצד "לא נראה לי" שלך נכנס לשרשור ?
כיצד רחמים נכנס לשרשור ?
אתה צריך להפסיק עם זה , כשאתה עונה תשובה אני משיב לך בנימוס ,כשאתה חופר לאחור אני גם משיב לך ,השאלה אם את זה אתה מוכן להבין ?

אתה לא צריך להיות מבוהל או חשדן ,תפתח נושאים רציניים בנושא (למעט ביגוד וציוד ) אני תמיד אשתף איתך פעולה ,תתגרה בי אני אתגונן ,מאוד פשוט .

kalorit35

New member
טוב בוא נפסיק עם זה .

ונשקיע אנרגיה במשהו עם ערך מוסף .

באדי

New member

ולרגע חשבתי שהאינסטינקטים דהו, והזקנה קפצה עלי מוקדם מהצפוי.
עכשיו נרגעתי.

kalorit35

New member
מנהל במה

כל עוד אינך מעלה את רמת הדיון ביננו אינני שותף להמשך הדיון איתך .
ברמה הזו איני מוכן להגיב .
תביא נושאים מרתקים נכונים ומועילים אשתף איתך פעולה .

פרארי1

New member
אין לי עניין לדון איתך בנושא כלשהו

הבהרתי לך שאתה על תנאי, תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

kalorit35

New member
לי דוקא יש עניין לדון ולשוחח בבמה הזו

עם מי שיש לו מה להציע ,גם בתחומים אחרים .
אני לא נרתע מלהחליף דעות עם איש ,גם עם כאלו שפלטו שטות כזו או אחרת .
אבל יש יציאות שהדעת אינה סובלת .

פרארי1

New member
יש גם אנשים שהדעת אינה סובלת

אתה חייב התנצלות לכל כך הרבה אנשים פה ובפורום אופנועים, אנשים שהשמצת, קיללת, הכפשת, גרמת להם לבזבז המון זמן רק על ההתעסקות איתך וזה עוד מבלי להזכיר את מי שאתה כבר לא יכול להתנצל בפניו, מפקדך הנערץ שבשלב מסויים קפץ לך הפיוז והתחלת להכפיש גם אותו.

כמו שכבר אמרתי, כרגע, בניגוד לעבר, אתה מקבל סיכוי להפוך לגולש תורם ומועיל, אני ממש בספק אם אתה מסוגל להתמיד בזה...

kalorit35

New member
תגיד ,אתה אמיתי ?

או שנגמרו לך האיינובות ?
שים לב ,תבדוק את עצמך , יש לי הרגשה שאתה לא מפוקס .

למעלה