צניחה חופשית.

מולוקו

New member
צניחה חופשית.

מסע אל תוך עצמך , בעצמי. רוח תנשב קימעה מניעה את כנפי עצמי לרחף בתוך עצמך. צנח לו עלה מעוצמת הרוח המנשב דאה לאיטו על גב הרוח מתנדנד לו לימין ושמאל מפכה לו מעיין האור רוח פרצים חודרת נכנסת עצמי משורעף מעצמך מעצם היותו הרוח לעלה.

צונחת לזרועותיך

חוזרת עייפה מנדודים תשושה מחיפושים והרוח נושבת מעיפה עלעלים מצינה מנעימה אחרי ימי שרב ושיטוטים מזהה את הבית מרחוק שואפת לתוכי את הניחוחות צונחת אל בן זרועותיך האיתנות בלי מילים בלי דיבורים משתוקקת למגע לנגיעה לריח הזה שלך חיבוק ונשיקה בוא קחני אני זקוקה לך

מולוקו

New member
מטאפורה

איחזי חזק במוט האוהל יען כי לא תנדודי יותר לך יהיה מישען ומרפא ליום בוא יבוא במבחן.

ואשקוט

להחזיק חזק במוט האוהל במוט התורן השקני משפתייך וארפא במהרה לטפני ופעצי יגלידו מהמגע גלי הים סוערים הרוחות המשברים מעל ראשי מעופפים וכשאני איתך אני רגועה ואשקוט כרוח ממללה הנחה ממעופה.

מולוקו

New member
קן לציפור

קן לציפור חם ומנחם למוט האוהל היד המלטף וזה רק קדימון לחום המשכר בתוך תומתך יתמתח ירווה. שב כגיבור עטור העוז מן המערכה משדות הקרב תורתו אומנותו, מלאכת מחשבת שיעור צמיחתו. יתקע יתדו לאות שלום מתוך חובת שיעור גבורתו מהציווי לעבוד מכורתו מלוא תאוותו בידו.

שלא מדעת

יבש כל עץ כל ציץ בגינה שירת הציפור לא נשמעת נדם קולה שנת בצורת נקבעה ובאדמתי יבשו הבארות רק אש מאכלת נשארה ולא מתכלה. על חורבות לבי אתהלך נפשי צמאה על חורבות לבי אתהלך ואני אבודה יבש כל עץ כל ציץ גינה וגם ציפור לא מצאה קן לה נשמעת רק שריקת הרוח כאומרת אהבה משנה גווניה ואת נשארת שם שלא מדעת קומי צאי כי המחר אספי אלומות אור ובר וצאי לך מן המדבר אל התחלות חדשות אל המחר

מולוקו

New member
אל נא

אל נא , תיבש רוחך כציץ הגינה וצמח השדה גם הענק וגנו שרד על אף מה שאמר אוסקר ווילד. פיתחי שערייך פירצי דרך ובחרי ארץ נהדרת חייכי מלוא הטנה הוא שם מחכה בפרץ. ארץ חרבה גם שמים נטפו ציץ ופרח יצמיח שורש אל נא תלכי מכאן אולי זה העתיד של המחר.

אתה לי...

אתה לי כמשב רוח רענן כקרן שמש המתפרצת מאחורי ענן אתה לי גל מילותיך נשאות אותי אל על ממעמקים אל החוף המוגן אתה לי...

מולוקו

New member
היי פידליטי

אתפזר על גל ואשדר לך עכשיו החיים שלי איתך הם סידור נחמד.

מולוקו

New member
נחיתה רכה

אני נוחת לכף ידך כצנחן על אדמה רכה את מנגנת מילים ולוחשת לי חרוזים מצגת יוצרת מנימים.

למעלה