צניחה חופשית

macman

New member
בלי לפגוע באף מועדון צניחה - רק אחד

מהמועדונים פועל תחת האיגוד הישראלי לצניחה חופשית... אני (באופן אישי) לא הייתי שוקל לקפוץ במקום שלא מוגן תחת איגוד הצניחה... אני יודע (וניתן לקרוא) שכנראה שהשני בדרך לשם גם-כן, אבל בינתיים... גם בגלל המרחק הקרוב, אני חושב שאני נשאר עם ה"כפוף לאיגוד"... בהצלחה...

macman

New member
למה התנצחויות?! רק דעתי, לא חייבים

להסכים איתי...

ע ז י ת

New member
עודד המעודד

אולי לפני שאתה זורק סתם דברים לאויר תבדוק טוב לאיזו קלחת אתה נכנס אתה אפילו לא יודע מה המשמעות של סייפרס אז תסביר לי לעזאזל מה הקשר שלך לאיגוד? האם אתה יודע מה משמעותו לצנחנים והאם אתה בכלל צנחן??????

macman

New member
אנשים תרגעו - אין לי קשר לאף איגוד.

רק חשבתי שיש תועלת באיגוד שמרכז את הנושא בארץ, עכשיו אחרי כל מה שכתבתם, אני לא בטוח שזה היה נכון.. מעצם תגובותיכם אני מבין שזה נושא טעון, אבל צריכים להעלות אותו בפני האיגוד ולא בפורום... בקיצור, קבלו את סליחתי על העובדה שחלק מהאנשים פה נפגעו. לגבי שאלתך האם אני צנחן, אז אני עדיין לא יודע את התשובה לשאלה הזאת, אני צנחן "צעיר" לפני סיום השלב המעשי בקורס צניחה. אני מניח שזה נקרא צנחן, אבל "קטן" :) אנשים, תחייכו, אל תקחו כל דבר בצורה כבדה ומתווכחת.... זה יגרום לכם לאולקוס :) יום (לילה) טוב לכולם...

YakirD

New member
ידידי הצנחן ../images/Emo13.gif

קודם כל... צנחנים הם אנשים שקופצים ממטוסים! יש מנוסים יותר ומנוסים פחות. מוכשרים יותר ומוכשרים פחות אבל הסה"כ המשותף הוא שכולם נהנים מצניחה, כך שאם אתה קופץ ממטוס ונהנה מזה... אתה צנחן! ואם משהו גורם לך להרגיש שאתה לא אז הוא הרבה יותר פלצן מצנחן! בקשר לכל התכתובות הקודמות... לפעמים קורה שאתה תוקע נאד קטן באולם גדול וכולם פתאום מתחילים לריב...זה לא בגלל שהנאד מסריח, זה בגלל שהאוירה מסריחה. יש הרבה מטענים חלקם מיותרים וחלקם פחות בין הצנחנים לאיגוד וגם קצת יריבות (ממש מיותרת) בין שני המועדונים. בתור צנחן אתה תחסף לעניין בין אם תרצה או לא. שמע לעצתי ועל תכניס את ראשך לקלחת הזאת. שני גלגלים זה יותר מאחד... ויש אנשים שעדיין צריכים גלגלי עזר שמים צבעוניים יקיר

macman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקובל! אפרופו נאדים... התכוונת להגיד "לפעמים קורה שאתה תוקע נאד קטן במטוס קטן..."? :) וכולם מתחילים לחייך במקום לריב :)

Y a e l i1

New member
../images/Emo110.gif איך לעזעזל

הגענו מדיון על הנסיעה למועדונים לדיון חוזר על האיגוד ואם כבר הזכרת את האיגוד עודד אולי אתה תוכל סוף סוף להסביר לי למה הוא טוב לצנחנים (ולא למועדון פארדייב בהנפקת רישיונות למדריכים שאין להם רישיונות של ה USPA), הייתי יכולה להגיד כי אולי אתה מדבר על כנס הבטיחות שהיה, אז באמת כל הכבוד על הבורקס והירקות, אבל כנסים כאלו מארגן כל מועדון בעולם ללא קשר לשום איגוד ( כולל מועדון סקיי כיף). אז כמו שאני רואה את זה כרגע האיגוד רק לוקח כסף על החברות מכריח אותנו לעשות ביטוח שלא מכסה כמעט כלום במקום לתת לנו הצנחנים להחליט איזה ביטוח לעשות, ובנוסף על זה מכריח אותנו להיבדק רפואית רק במכונים שיש לו הסכם איתו (כלומר אם אני מתחרה בספורט במקום אחר, הבדיקה הארגומטרית שעשיתי לא מספיק טובה לאפיפיור סליחה האיגוד\פארדייב כי אני לא רואה הבדל בין הגופים). לסיום הייתי באמת שמחה לראות איך האיגוד הישראלי לצניחה חופשית מאגד תחתיו את כלל הצנחנים ואת שני המועדונים ובאמת מקדם את הספורט בארץ ושולח לתחריות בח"ול נציגים (שיעשו יותר מ 2 נקודות) ובאמת פועל ללא אינטרסים כלשהם פרט טובת הצנחנים.

c a s t o

New member
אים תמשיכו עים הוויקוחים....

אז יש מצב שהמועדונים יאבדו קליינטים. ואנחנו נאבד חברים חדשים לצניחות. ושוב סליחה על השגיעות כתיב.

YakirD

New member
די ילדים... מספיק לריב

תחשבו מחשבות טובות, תספרו עד 10. אין טעם לוויכוח הזה. מי שצונח בצפון ונהנה שם, ממליץ לצנוח בצפון. מי שצונח בדרום ונהנה שם, ממליץ על הדרום. מי שצונח בשנהם.... פשוט נהנה וממליץ לצנוח. מה לנו ולוויכוח הזה. בקשר לאיגוד הצניחה: זה נכון שהאיגוד מאגד בתוכו 50% מהמועדונים בארץ (שזה לא מעט בשביל איגוד) אבל המועדון בשדה תימן "מאוגד" גם הוא ע"י איגוד קטן....בעצם... עזבו. לא לנו הצנחנים הבעיות האלה. אנחנו רק צריכים להנות מהספורט! שמיים צבעוניים לכולם יקיר

חבר'ה

אני בהחלט מסכים עם יקיר אז תפסיקו לריב ,תצנחו כל עוד אתם יכולים תשתפו את הפורום בחוויות ו... שמים כחולים אופיר

תודה

חחחח תודהה רבה לכולםם על העזרהה.. אני חושבת שקצת לא הייתם צריכים לריב על דבר כזה אבל לא משנההה בכל מקרה תודה יום טוב :)

למעלה