צניחה חופשית

צניחה חופשית

שלוםם קוראים לי בתאל ואני בת 16, אני גרה בת"א והייתי רוצה לעשות צניחה חופשית , מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה יש מקום שהכי קרוב אליי..?

הצנחנית

New member
צניחת טנדם...

בתאל. יש שני מועדונים בארץ לצניחה חופשית- "סקייכיף" בשדה תימן ליד באר שבע ו"פרדייב" בחוף הבונים. המרחק מת"א פחות או יותר אותו הדבר. תשווי מחירים. אמורים להיות עכשיו מבצעים בגלל הקיץ אז תהני... מצורפים לינקים...

elmaliach ilan

New member
ליתר דיוק

פראדייב מרוחק כ 50 דקות מתל אביב ואילו סקיי כיף מרוחק כשעה ועשרים ......פלוס מינוס דקה וחצי שמים סגולים לכולם אילן. שבא רק לציין עובדה.

שבי ז

New member
לחידוד הנקודה (עבור אילן)

מהם כשלושים דקות.... פלוס מינוס דקה וחצי (שאגב לדעתי הרבה פחות מחצי שעה אבל מילא), לעומת החוויה המופלאה שאין דומה לה של נפילה חופשית? אתה באמת חושב שזה רלוונטי? אתה באמת חושב שזה מה שיגרום לה להחליט ולא המחיר ו/או המלצות? תתבגר כבר שבי. שבא רק לציין רק את העובדה שאתה עובד במועדון פרדייב.

elmaliach ilan

New member
אתה קצת מקנא...? שבי

שאני עובד בפראדייב? ואתה לא אחרת איך אתה מסביר את כל הבלאגן שנוצר כאן , לא נמאסו הויכוחים על הנושא הזה ..? הרי באמת ציינתי עובדה , מה, אמרתי משהו לא בסדר ? שיקרתי ? הטעתי ? אז מה יהיה עכשיו כל פעם שאני אכתוב משהו בפורום אתה(שבי) תקשר את זה לעובדה שאני עובד בפראדייב , ושאתה אומר לי תתבגר , למה אתה מתכוון? מה אם אני יהיה בוגר אז המרחק מתל אביב לבונים יהפוך לשעה וחצי והנסיעה מתל אביב לסקייכיף תהפוך ל50 דקות ? לסיכום , שבי , רגשי נחיתות זה משהו שאפשר לעבוד עליו אז הגיע הזמן שתתחיל . אילן

noamk

New member
אם תהיה בוגר

לא תהיה אולי היחיד פה שמנסה לעשות פרסומת כלהשהיא בצורה כל כך שקופה, עד שגורמת לאנשים לחשוב שאתה ילד. אם תהיה בוגר - לא תעשה את זה פעם בחודש. למרות שכבר ניסו כמה פעמים להסביר לך את העובדה שהפורום נעים ונקי, ללא כל מיני יציאות שכאלה. אם תהיה בוגר תבין שלכולם נמאסו הויכוחי סרק האלה - אבל אתה היחיד שזורע אותם פה. והכי חשוב תבין שזמן נסיעה לבאר שבע או פראדייב - אינו יכול להיות "עובדה" - כי יש במשוואה יותר מדי פרטים. זה לא "עובדה" שלוקח שעה ועשרים לנסוע לשום מקום - כי אחרת זה היה לוקח תמיד שעה ועשרים. ומעבר לכך - גם אם זה היה עובדה - אתה מעולם לא עשית איזשהוא נסיון כדי להוכיח אותה. נ.ב. כותב שורות הנ"ל אינו מקנא בך על זה שאתה עובד בפראדייב, ובטח ובטח אינו חש איזשהם רגשי נחיתות.

elmaliach ilan

New member
אני זורע אותם....? ובכן.....

בפעם הקודמת נמנעתי מלהגיב כי חשבתי שאולי לא היה לך יום מוצלח אז שתבין , מעולם לא אמרתי משהו רע על המועדון השני ..מעולם!!!! מעבר לזה אפילו ביקרתי שם פעם אחת והחברה שם היו בסדר גמור. אני אומנם עובד בפראדייב ורק מהסיבה הפשוטה ששם אני מרוויח 20,000 ש"ח ומחלקים לכל מדריך אוטו צמוד , חופשות פעמיים בשנה ,ארוחות במסעדות יוקרה אבל זה לא מעניין אף אחד. מה שבאמת מעניין ותקן אותי אם אני טועה....... זה שאת רוב הדברים הרעים שאני שמעתי על המועדון השני שמעתי ממך! כן ממך נועם! אז תפסיק להתיפיף , ותפסיק לנסות להראות שאתה אוביקטיבי כי אתה לא מעניין אף אחד , התואר זורע ויכוחים הוא שלך ורק שלך! ודבר נוסף...הייתי חייב להחמיא לך על השיר שכתבת "אם תהיה בוגר" דווקא יותר מתאים למושיק עפיה ...אבל מי אני שאתן לך עצות , אתה הרי יודע הכל ומבין הכל..מר בגרות שכמותך. נ.ב - אתה חייב לדחוף את האף שלך לכל מקום

noamk

New member
שיעור מס' 2.

"איך עונים בעדינות לאנשים שהם גם לא בוגרים, גם לא מבינים, וגם לא יודעים לגמור בזמן" (יעזור לך גם בתחומים אחרים). 1. רוב הימים שלי מוצלחים. תודה על הדאגה. 2. עכשיו אני מבין למה מחירי הצניחה כאלה יקרים. 3. כל מה שאמרתי על המועדון בדרום היה לפני שלוש שנים. מעולם לא הסתרתי את דעתי. אבל לך תבין אותי - אני הייתי בהרגשה שניסו להרוג אותי. יש דברים שפראדייב עולה על סקייכף, ויש דברים שייקח לך לעשות שנים טוב כמו שרוי יודע לעשות. 4. לכל ויכוח יש שני צדדים. ויש מישהו שמתחיל אותו. מכיוון שזו הפעם השניה שאתה עושה את זה - קבל את התואר בכבוד, ובידידות. שים לב שתי שורות פה למעלה איך ניסיתי לשים לזה סוף טוב. אבל יש דברים שאדם אחד לא יכול לעשות לבד (אוננות לא תמיד נחשבת לדבר טוב). 5. והדבר הכי חשוב - אולי כי קונספט האינטרנט חדש לך - אבל פורום מקומו בדיוק להחלפת דעות. אני את האף שלי על גבי פורום אינטרנט אדחוף לכל מקום שבא לאף שלי להיות, וכל זמן שהפורום לא של אמא שלך, שאתה לא משלם על האחסון שלו, ושאנחנו חיים במדינה דמוקרטית - אין זה עניינך מה אני כותב ואיפה. 6. מעולם לא טענתי לבגרות. מעולם גם לא האשמתי אנשים ברגשי נחיתות. 7. יש דברים שגם אני לא יכול לסבול - פעם אחרונה שמישהו פה מסתלבט על מושיק עפיה. כרגיל - שיהיה לך יום קסום.

e mordi

New member
אילן אני מציע שתפסיק

ונועם אתה לא חייב להגיב הפורום הזה צריך לקדם בברכה צנחנים חדשים, ואתם לא בדיוק עוזרים. אני מציע שבכשורי הכתיבה שלכם תשתמשו כדי שעוד ועוד אנשים יצטרפו לספורט שלנו. מורדי

e mordi

New member
נועם כמה נמוך עוד אתה יכול לרדת

בסוף הסיפרס יפתח לך את הרזרבי.

macman

New member
יש פה מישהו שמנהל את הפורום?

אני הייתי עוצר את הדיון הזה בשלב הרבה יותר מוקדם.. יכול להיות שהוא משולב בהומור, אבל רמת העוקצנות שבו פשוט לא נעימה למבקרים בפורום (גם הותיקים ברשת)...

bluesky69

New member
macman

אולי בפורום ג'אגלינג וחד-אופן באמת משעמם אז קפצת לביקור. ברוך הבא ! כשאילן יתבגר קצת נשלח אותו ללמוד לרכב על חד אופן. שני גלגלים? זה פי-שניים יותר קשה מגלגל אחד...גלגל אחד זה הרבה פחות מענין מחופה אחת , שתי חופות זה יותר קשה ויותר מסוכן

תפסיקו להגזים עם נקיון יתר...

הפורום לא צריך להיות הרבה יותר נקי ממה שאנחנו באמת. וחוץ מזה: א. תודו שהרבה כישרון כתיבה בא פה לידי ביטוי. ב. וויכוחים עקרוניים על איזה מועדון טוב יותר הם לגיטימים ביותר. (ואפילו יכולים היו להיות מעניינים אם היה יותר ממועדון אחד).

ע ז י ת

New member
מרחק../images/Emo160.gif

לגבי מרחק אוירי יכול מאוד להיות שאתה צודק אילן אבל בוא לא נשכח את הפקקים המטורפים שיש מחדרה דרומה שלפחות מכפילים את זמן הנסיעה. (סתם באתי לציין עובדה)

s hila

New member
ומאחת שבזמן האחרון

עושה הרבה את הדרך מת"א לעובדה..אז זו לא בדיוק נסיעה כיפית במיוחד..

oritfisher

New member
לא התכוונתי לעורר כזה דיון... אבל..

אם הוא כבר התעורר. אז, כן, אני צונחת בשדה תימן בסקייכיף וממש טוב וכיף לי שם. ולי מאוד חשוב שאני יכולה לעלות על אוטובוס שעולה לי 13.40 ש"ח בלבד!!! ולנחות במועדון ... (או לתפוס טרמפ עם צנחנים תל אביביים מאוד נחמדים...) בלי פקקים!!! אף פעם!!! וכן, הקודמים לי כבר אמרו את מה שידוע- הנסיעה לפרדייב ומפרדייב עמוסה ביותר... וזה לא צריך למנוע ממי שאוהב לצנוח שם- לצנוח שם... :)

למעלה