צנחן או קב"ן

• פותח הנושא zus
  • פורסם בתאריך

zus

New member
צנחן או קב"ן

שלום רב, אבקש את עזרתכם. אני חייל בצה"ל כ 3 חודשים וברצוני לצאת מצה"ל... עקב בעיות משפחתיות ואישיות (אידיאולוגיות, מצפוניות ונפשיות) מה הדרך הקלה והפוגעת הכי פחות לצאת ומה דעתכם בכללל על לצאת משרות תודה גבריאל

מצה"ל לא תצא מהר כל כך...

אבל אתה יכול: 1. לפגוע בעצמך פיזית - דבר שאני בטוח שלא תעשה 2. לבקש מרופא היחידה שיפנה אותך לקב"ן עקב לחצים נפשיים. תספר לקב"ן את כל הבעיות שלך, מצפוניות או נפשיות. אל תדאג - שיחה עם הקב"ן, גם אם היא הסיבה להוצאתך מהשירות, לא תפגע בעתידך. לא בטוח שישחררו אותך מצה"ל בגלל הקב"ן, אבל תקבל המון הקלות. אולי בעצם יוציאו אותך. עוד נקודה - אתה רק 3 חודשים בצבא. תחכה קצת עם רעיון ה*שחרור המוקדם*. אתה תתרגל לצבא ואולי אפילו תהנה ממנו.

zus

New member
יש בעיה

אני לא רוצה מש"ק תחזוקה זה לא מתאים לי

zus

New member
תשמע

יש קודם קורס שצריך לעבור שהוא חודש וחצי... ואני לא יכול לעסות את הקורס בגלל הבעיות... אבל אין מענה מצד המפקדים שום דבר לא זז ולא עוזר אז הפיתרון הכי טוב הוא לצאת...

מש"ק תחזוקה זה לא תפקיד רע כ"כ...

תלוי איך מסתכלים על זה הממ.. יש הרבה גורמים שאליהם אתה יכול לפנות - מש"קית ת"ש, קב"ן, המ"מ\מ"פ...

kaban

New member
"אחלה עצות " יש לך

נגיד שמי שכתב נמצא באמת במצוקה - יופי של עצה - לפגוע בעצמך פיזית - ואם הוא יעשה את זה הודות לעצתך?? קבן זה לא מכולת, אין לו רשימה של הקלות שהוא מחלק ויציאה מהצבא היא בשל בעיה נפשית שבעתייה אי אפשר לשרת שחרור ע"י קבן בהחלט עלול לפגוע באזרחות היות ומדובר ב שחרור על בעייה נפשית קשה, זה עלול לפגוע בחידוש רשיון נהיגה ובקבלה למגוון של עבודות כך שאולי לפני שאתה נותן עצות תחשוב קצת

kaban

New member
פתרון לבעיות

אתה מציין שיש לך מספר בעיות אתה גם מציין כי הפתרון הוא יציאה מהצבא האם שחרור - עם מחיר מסויים שיש לו יפתור לך את כל הבעיות אני מציע כי תקרא בפורומים שונים (למשל יש מכתב מהיום בפורום צבא של וואלה) מאנשים שהשתחררו והתחרתו אך לא יכלו לחזור אני מציע כי תחשוב היטב ותעזר במי שאפשר לגבי בעיותך אני בהחלט ממליץ לך להתייעץ עם קבן אבל לא על מנת להשתחרר אלא על מנת לקבל עזרה אמיתי לבעיותך, שיחות וטיפול קבן ללא הורדת פרופיל אינם פוגעים לא בשירות ולא באזרחות

למעלה