צמרמורת

פלוטו24

New member
צמרמורת ../images/Emo2.gif

אולי נעשה איזה משחק נחמד... איזו שורה משיר של טורי גורמת לכם לצמרמורת בתקופה זו של חייכם ומדוע? לי: not the red baron i'm sure, not charlie's wonderful dog 0 not anyone i realy know, just another pilot down 0 maybe i'll just sing him a last little sound... 0 מהשיר המופלא: not the red baron השיר פשוט גורם לי, (ואני לא מתבייש להודות), לדמוע. הוא מזכיר לי חבר קרוב שאיבדתי בתאונת דרכים והשורה הזאת גורמת לי לחוש כאילו טורי שרה לכל אלו שהלכו בטרם עת שהיא לא מכירה והיא מקדישה גם לו את השיר וכאילו מזדהה עם הכאב שלי. זה אולי יישמע לחלקכם לא קשור, מה שכתבתי, אבל זה מה שאני מרגיש לגבי השורה הזו.

Springy

New member
מתוך Upside Down

But when you gonna stand on your own? I say the world is sick You say tell me what that makes us darling You see you slways find my faults Faster than you find your own You say the world is getting rid of her deamons I say baby what have you been smoking... מחזיר אותי למערכת יחסים שהיה בה רק טוב מאוד או רע מאוד, בלי הרבה באמצע... נראה לי שאני יכולה לייחס עוד מאות ציטוטים לכל מיני תקופות בחיי...

give me life...

give me life, give me pain, give me myself again [תנו לי את חיי, כולל הכאב, תנו לי את עצמי בחזרה! מזכיר לי תקופות בהן לא נתתי לעצמי להרגיש, מסיבות שונות] וגם I smell the roses [אני חיה שוב. אני מריחה את הוורדים. מוזר לאן אני לוקחת את ההתחברות שלי...] וגם You're not alone in your darkness... מתוך "אוריג'ינל סינסואליטי" המדהים. וגם כאן אני לוקחת את זה למחוזות שלי, מקור של אור, אני לא לבד. איך אפשר להרגיש לבד כשמקשיבים לה??!!

גם אותי give me life, give me pain

ליווה בתקופה מסויימת... היום זה: You think I'm a queer, I think your'e a queer מ"Blood Roses" זה מדהים עד כמה המשפט הזה ממצה מערכת יחסים, בעיני. אליי הוא דווקא מתקשר מכיוון אחר: אני מאד בשלב שאני דווקא מחפשת מישהו עם מוזרויות כמו שלי בחיים
מוזר זה טוב...

PreciousThings

New member
...

I could have I should have I didn't so.. פשוט גורם לי להרגיש חזק מתמיד את כל ההחמצות שלי בחיים.. גם איך שהיא שרה את זה.. אני פשוט כל כך אוהבת את Icicle.

beeyourself

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מתוך "Silent All These Years" יש משפט שחוזר אלי במיוחד כשאני לחוצה: Your mother shows up in a nasty dress It's your turn now to stand where I stand Everybody lookin' at you here Take hold of my hand והכי הכי מצחיק
: בכלללל הההכנות שלי לחתונה שלי שרתי ככללל הזמן את ההתחלה של הבית ב "Jackie's Strength", לא יודעת אם מותך פחד או מתוך רצון שזה יקרה
: I got lost on my wedding day... בכלל, אני ממלמלת הרבה משפטים משירים של טורי. היא פשוט מתאימה לי לכל מצב בחיים

עוד פעם

עו פעם התבלבלתי יו אני פשוא לא יודע להגיב ממש מפגר. בכל אופן זה המשפט של טורי שעושה לי הכי הרבה צמרמות

פלוטו24

New member
משפט שגרם לי פעמים רבות להתרגש

she's addicted to nicotine patches, she's afraid of the light in the dark 6.58 are you sure where my spark is here here here לא יעזור, אחד השירים הטובים ביותר של טורי לטעמי ושבו היא נוותנת את אחד הביצועים המחשמלים שלה ביותר.

northern lad

New member
זה שלי....

and if i'm wasting all your time this time maybe you never learned to take and if i'm hanging on to your shade i guess i'm way beyond the pale מהרבה מאוד סיבות...אולי נפרט פעם.....

northern lad

New member
חייב לציין...

אחד השירים היפים שלה בעיני, לא מוערך מספיק וגם לא נשמע מספיק...הקולות שהיא עושה שם לעצמה כמעט מדהימים כמו בסוף של father lucifer, דעתי האישית בכל אופן.

oritle24

New member
הצמרמורת שלי

and if there is a way to find you, i will find you but will you find me if Neil makes me a tree בכלל,אני מאד אוהבת את השיר Horses, כל השיר מאד נוגע בי, במיוחד השורות האלו.קשה לי להסביר . עמוק מדי.

beeyourself

New member
זה אותו Neil מ"Tear In Your Hand"?

Me and Neil'll be hangin' out with the dream king Neil says hi By the way פתאום שמתי לב שהוא מופיע בשני שירים - מישהו יודע מי זה Niel?

Springy

New member
Neil Gaiman

סופר וצייר שכתב ואייר כמה ספרים מדהימים, וחבר אישי קרוב של טורי. הוא נזכר בכמה וכמה שירים, ויש גם אזכורים של דמויות מספריו בחלק מהשירים שלה. עוד אינפורמציה אפשר למצוא באתר שלו - http://neilgaiman.com/

עוד משפט שמצמרר אותי

you don't need my voice girl, you have your own... אוי אוי צמרמורתתתתתתתתתתתת

למעלה