וואי, הייתי מת לכזאת בגרות!צ'מעו קטע ...![]()
היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג![]()
חחחח כן אה?וואי, הייתי מת לכזאת בגרות!
חבל על הזמן הייתי רושם להם ספר!!חחחח כן אה?
כל אחד בפורום היה רוצה את זה
פתרון השאלה מפי.....מפי.צ'מעו קטע ...![]()
היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג![]()
ואיי נחמד .....רק הייתי נכשלצ'מעו קטע ...![]()
לדעתי לא...ואיי נחמד .....רק הייתי נכשל
כי אני יודע שהמפה הזאת לא ממש מעודכנת אז הייתי מנסה להתחכם אני מכיר את עצמי חחחח קו חדרה כפר סבא קו לשעבר יותר נכון כתוב המשך בעמוד הבא! יש שם עוד סעיפים לשאלה זו?? ובהצלחה מקווה שהצלחת טוב
כן אני יודעלדעתי לא...
המילים "המשך בעמוד הבא" מייחסות למבחן כולו באופן כללי מאחר והוא מודפס באופן דו צדדי.
הנה כל המבחןלדעתי לא...
המילים "המשך בעמוד הבא" מייחסות למבחן כולו באופן כללי מאחר והוא מודפס באופן דו צדדי.
יש במפה גם דברים קצת לא נכוניםואיי נחמד .....רק הייתי נכשל
כי אני יודע שהמפה הזאת לא ממש מעודכנת אז הייתי מנסה להתחכם אני מכיר את עצמי חחחח קו חדרה כפר סבא קו לשעבר יותר נכון כתוב המשך בעמוד הבא! יש שם עוד סעיפים לשאלה זו?? ובהצלחה מקווה שהצלחת טוב
חשוב מאודצ'מעו קטע ...![]()
אבל המבחן הזה ממש מעורר רחמים.חשוב מאוד
שנושא הרכבת חודר לתודעה הכללית ולסדר היום בכל התחומים, כולל חינוך.
תודה עבור האמוןאבל המבחן הזה ממש מעורר רחמים.
כואב לי שהם לא נתנו לפול קוטרל לחבר את השאלות ! עכשיו תשמעו סוד מדהים: בעברו היה פול...מורה !!! דוד: האם אתה מכיר מישהו במערכת של משרד החינוך שניתן להביאו לכאן ??? כדאי לתקן את השאלות לשנה הבאה.
הצעתך מצויינת. יש מתנדב / ת ?תודה עבור האמון
ובאמת נקווה שבסיבוב הבא יהיו יותר רציניים. אני ממליץ שמישהו מחברינו בעל מומחיות בתחום יפנה (אולי בשם הפורום?) למ' החינוך בהצעה לעזור בנושא.
צ'מעתי, והיה עוד קטעצ'מעו קטע ...![]()
כן ברור ...צ'מעתי, והיה עוד קטע
הקטע עם התמונה. אתה זוכר על מה הקטע הזה היה ? זה גם כן קשור לתחבורה ציבורית...
ואלו השאלות...כן ברור ...
זה היה על אילת....
אפילו סרקת את זה...יופי !ואלו השאלות...
סעיף 6
סרקתי את זה על איכות גבוהה יותר...אפילו סרקת את זה...יופי !
הכוונה שלי היתה כמובן לשדה התעופה באילת ולא "סתם" לאילת. דרך אגב, שמת לב שבתמונה (שצולמה לפני לא מעט שנים) רואים מטוס בואינג 737 של ארקיע ממש לפני הנחיתה ?
יפה !סרקתי את זה על איכות גבוהה יותר...
הלינק מצורף ... פשוט בתפוז נותנים עד 250 KB לקובץ והתמונה שסרקתי כפול מזה ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.