צ'מעו קטע ...

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
צ'מעו קטע ... ../images/Emo9.gif

צ'מעו קטע ...

היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג

וואי, הייתי מת לכזאת בגרות!

צ'מעו קטע ...

היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג
וואי, הייתי מת לכזאת בגרות!

fireman

New member
פתרון השאלה מפי.....מפי.

צ'מעו קטע ...

פתרון השאלה מפי.....מפי.
א. מסילות הרכבת במדינת ישראל נפרסות מצפון הארץ בנהריה ובצת ועד לדימונה ומפעלי הפוספטים בדרומה, חלקה הצפוני והמרכזי של המסילה נמצא בקרבת קו החוף אשר ממנו נפרסות שלוחות לערי השרון, וללוד המהווה צומת רכבתית לכיוון דרום (באר שבע ודימונה) ובהמשך לקו החוף לאשקלון ולאשדוד ורחובות (שאינן מצויינות במפה) וכן גם לבית שמש. ב. 3 מטרות לפיתוח התחבורה המסילתית 1. היצע של תחנות נוסעים גדול יותר יביא לעליה מתמדת בכמות הנוסעים ברכבות שיוותרו על רכבם הפרטי ובכך יסייעו בצמצום כמות כלי הרכב בכבישים, מה שגדיל את הכנסותיה של הרכבת. 2. יצירת מצב של תחרות בתחבורת הכבישים הציבורית, ויצירת אלטרנטיבה לעלות על הרכבת ולדלג על הפקקים מהם סובלת גם התחבורה הציבורית הנוסעת על הכבישים. 3. הפיכת הרכבת ככלי לקירוב הפריפריות אל המרכז. ג. בחרתי בקו לאילת. קו הרכבת לאילת יאפשר למדינת ישראל להתחרות בתעלת סואץ המהווה מעבר בעל חשיבות מכרעת בכל הקשור להובלת מטענים מים סוף אל הים התיכון ומדינות אירופה, עפ"י התוכנית של הקו יופעל נמל אילת ובו יפרקו אוניות את המטען שעליהן וזה יועבר לנמל אשדוד באמצעות הרכבת שם יועמס שוב על אוניות המשייטות בים התיכון וזאת כנראה בעלות שתוכל להוות תחרות קשה לתעלת סואץ ומקור הכנסה משמעותי לרכבת ולמדינה. גולשים מוזמנים להעלות את הפתרון שלהם לשאלות

omer landau

New member
ואיי נחמד .....רק הייתי נכשל

צ'מעו קטע ...

כי אני יודע שהמפה הזאת לא ממש מעודכנת אז הייתי מנסה להתחכם אני מכיר את עצמי חחחח קו חדרה כפר סבא קו לשעבר יותר נכון כתוב המשך בעמוד הבא! יש שם עוד סעיפים לשאלה זו?? ובהצלחה מקווה שהצלחת טוב

fireman

New member
לדעתי לא...

כי אני יודע שהמפה הזאת לא ממש מעודכנת אז הייתי מנסה להתחכם אני מכיר את עצמי חחחח קו חדרה כפר סבא קו לשעבר יותר נכון כתוב המשך בעמוד הבא! יש שם עוד סעיפים לשאלה זו?? ובהצלחה מקווה שהצלחת טוב
לדעתי לא...
המילים "המשך בעמוד הבא" מייחסות למבחן כולו באופן כללי מאחר והוא מודפס באופן דו צדדי.

omer landau

New member
כן אני יודע

לדעתי לא...
המילים "המשך בעמוד הבא" מייחסות למבחן כולו באופן כללי מאחר והוא מודפס באופן דו צדדי.
כן אני יודע
אבל בבגרות שהייתה לי השנה בתנך אז נדמה לי שהיו כמה שאלות שהמשיכו בעמוד השני

elians

New member
הנה כל המבחן

לדעתי לא...
הנה כל המבחן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=177&msgid=34149250

יש במפה גם דברים קצת לא נכונים

יש במפה גם דברים קצת לא נכונים
מבחינת הקו מב"ש לאשקלון ומבחינת כיוון הקו לראשל"צ...

חשוב מאוד

צ'מעו קטע ...

חשוב מאוד
שנושא הרכבת חודר לתודעה הכללית ולסדר היום בכל התחומים, כולל חינוך.

אבל המבחן הזה ממש מעורר רחמים.

חשוב מאוד
שנושא הרכבת חודר לתודעה הכללית ולסדר היום בכל התחומים, כולל חינוך.
כואב לי שהם לא נתנו לפול קוטרל לחבר את השאלות ! עכשיו תשמעו סוד מדהים: בעברו היה פול...מורה !!! דוד: האם אתה מכיר מישהו במערכת של משרד החינוך שניתן להביאו לכאן ??? כדאי לתקן את השאלות לשנה הבאה.

תודה עבור האמון

כואב לי שהם לא נתנו לפול קוטרל לחבר את השאלות ! עכשיו תשמעו סוד מדהים: בעברו היה פול...מורה !!! דוד: האם אתה מכיר מישהו במערכת של משרד החינוך שניתן להביאו לכאן ??? כדאי לתקן את השאלות לשנה הבאה.
תודה עבור האמון
ובאמת נקווה שבסיבוב הבא יהיו יותר רציניים. אני ממליץ שמישהו מחברינו בעל מומחיות בתחום יפנה (אולי בשם הפורום?) למ' החינוך בהצעה לעזור בנושא.

הצעתך מצויינת. יש מתנדב / ת ?

תודה עבור האמון
ובאמת נקווה שבסיבוב הבא יהיו יותר רציניים. אני ממליץ שמישהו מחברינו בעל מומחיות בתחום יפנה (אולי בשם הפורום?) למ' החינוך בהצעה לעזור בנושא.
הצעתך מצויינת. יש מתנדב / ת ?

ארזS

New member
צ'מעתי, והיה עוד קטע

צ'מעו קטע ...

צ'מעתי, והיה עוד קטע
הקטע עם התמונה. אתה זוכר על מה הקטע הזה היה ? זה גם כן קשור לתחבורה ציבורית...

ארזS

New member
אפילו סרקת את זה...יופי !

ואלו השאלות...
סעיף 6
הכוונה שלי היתה כמובן לשדה התעופה באילת ולא "סתם" לאילת. דרך אגב, שמת לב שבתמונה (שצולמה לפני לא מעט שנים) רואים מטוס בואינג 737 של ארקיע ממש לפני הנחיתה ?

elians

New member
סרקתי את זה על איכות גבוהה יותר...

הכוונה שלי היתה כמובן לשדה התעופה באילת ולא "סתם" לאילת. דרך אגב, שמת לב שבתמונה (שצולמה לפני לא מעט שנים) רואים מטוס בואינג 737 של ארקיע ממש לפני הנחיתה ?
סרקתי את זה על איכות גבוהה יותר...
הלינק מצורף ... פשוט בתפוז נותנים עד 250 KB לקובץ והתמונה שסרקתי כפול מזה ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה