צמיד אפילפסיה

עניין של השקפת עולם

אני לא סובלת תרופות ולא רואה בנטילת תרופה פעולה סתמית.

כאשר מדובר בתרופות כמו

אקמול או משכי כאבים אני ממש לא ממהרת לנטול אותן וברוב המקרים אני גם לא אקח בכלל.. אבל תרופות לאפי' ניראה לי כבר ברור מאליו לקחת.. כי זה מגיל צעיר.. ואם זה מה שמשאיר אותי מאוזנת אני אמשיך.

אני רואה את ההבדל אצל הילדים שלי

לבן הגדול יש אפילפסיה קלה והוא לוקח פעמיים ביום את הכדורים - לא מזיז לו בכלל, לוקח הכדורים וממשיך בשגרת חייו כאילו כלום, הבת לעומת זאת - לה יש אפילפסיה (יותר קשה) ועוד רשימת "צרות" אחרות ולפעמים זו ממש מלחמה לתת לה את התרופות אם לא בא לה זה בהחלט סבל (לי...
)...

ohadpoz

New member
צמיד

כשביררתי באי"ל הם אמרו שעדיין לא עשו אחד כזה, שזה בטיפול וחשיבה. כרגע הם מחלקים כרטיס בתנאי שאתה חבר אצלם באגודה. לא יודע כמה זה עוזר. הרי אם יהיה לך התקף חלילה אף אחד לא יתחיל לחפש צמיד או כרטיס עליך. הוא ישר ירים טלפון למד"א. שיהיה בהצלחה. אוהד.

ohadpoz

New member
פעם עבדתי...

פעם עבדתי 18 שעות ומעלה! כיום לאחר המצב החדש לקחתי חופשה והורדתי הילוך. תזכירי לי איך עושים את החתימה , חדש בתפוז.

וואי לא זוכרת..

בודקת במיוחד בשבילך. אז ככה: אתה נכנס לכרטיס/עולם שלך (פשוט תלחץ על השם שלך באחת ההודעות שלך או בראש העמוד איפה שכתוב שיש/אין לך מסרים). לוחץ על 'עדכן פרטים' או משהו כזה ואז יש את השם שלך כינוי.. איפה אתה גר וכאלה.. לא צריך למלא מחדש.. רק שמור והמשך ושם יש את החתימה

למעלה