צמיד אפילפסיה

חייםלוי

Member
מנהל
עד כמה שידוע לי לא ניתן בשלב זה

בזמנו היה ניסיון ליצור אחד כזה בשיתוף עם פורום אומנות שימושית אבל לא יצא מזה שום דבר.

לי מאז גיל קטן אבא שלי רצה לקנות לי

תמיד בדרום אפריקה(שם הוא נולד), צמיד דומה למה שיש לו.. זה צמיד סימלי שפשוט כתוב עליו את השם שלי ושיש לי אפילפסיה או משהו כזה.. למקרה ו... לא צריך באמת איזה משהו מיוחד.

ממה הצמידים בדרום אפריקה

עשויים?. אני אוהבת דברים מיוחדים דווקא אבל לא חושבת שצריך משהו בולט מדי שימשוך את העין בחריגותו...

זה ישן לגמרי

פעם אחרונה שהוא היה שם זה היה בשנות ה90 ולא המאוחרות.. אז.. לו למשל יש צמיד שכתוב בו שהוא אלרגי למשהו, והוא רצה לקנות לי צמיד דומה.. לא מפלסטיק או משהו.. לא יודעת בדיוק ממה..

אפשר לעשות צמיד על אותו רעיון של

צמידי הסיליקון הצבעוניים שיש לכמה עמותות ועליהם מוטבע מסר, אז כזה צמיד ועליו יהייה מוטבע שם העונד אותו ושיש לו אפילפסיה...

אז אולי אפשר גם צמיד כמו ה"ידון"

שזה צמיד אשפוז (רק צריך שהוא יהייה צבעוני) ובפנים שמים את הפרטים של אותו האדם זה בטח לא כלכ כך יקר צמידים כאלה בבי"ח יש כאלה כמו "זבל"

מיכל,

אפשר שיהיה לנו צמיד שייצג אותנו ולא יהיה צמיד ששייך לבתי חולים.

מכורה

בקשר לצמידי סיליקון-אפשר לרשום בצד הפנימי את השם ואת הכתובת. זה היה החשש בפעם הקודמת לגבי צמידי הסיליקון. אולי בכ"ז זה אפשרי ואפשר לפנות אל אחת החברות המייצרות (מי מייצר את זה בארץ?) עם פרסום מתאים זאת גם יכולה להיות אפשרות אבל נצטרך לבחור צבע אחד. העובדה שכבר יש את זה בדרא"פ לא היתה ידועה לי ודווקא הייתי רוצה לראות תמונות ולדעת יותר פרטים, אולי זה יקל עלינו הפעם ,אך חבל לשלול רעיונות אחרים כל עוד אין לנו משהו אחר.

באמת התפלאתי../images/Emo13.gif

אבל היו רעיונות מוזרים מאלה... יש לך רעיון לגבי חומר של צמיד כזה? זה פחות או יותר הרעיון שעלה גם בפעם הקודמת אני מבינה שזה גם מה שעשו בדרא"פ אבל לא כ"כ מבינה איך זה נראה.

זה באמת דורש מחשבה מעמיקה - צריך

שיהייה עשוי מחומר "ידידותי למשתמש" מבחינה שלא יגרום לגירוי בעור/הזעה, שלא יקרע כל רגע....יש לי את הצמיד סיליקון של אקי"ם והוא נוח ולא "מציק" אנסה לשאול באקי"ם אולי הם יודעים איפה מייצרים כאלה, מי הטביע להם את הכיתוב... אולי אפשר לבקש מאבא של "מכורה" , שגר בדרא"פ, תמונה של הצמיד או שיכול לברר מאיזה חומר זה עשוי... הצמידים כמו בבתי חולים עשויים לדעתי מפלסטיק, מנסיונה הרב של סיון, הם לא גרמו גירויים על העור וגם נשארו "עמידים ברחצה" , מה שכן - צריך לראות איך לעשות בכזה סוג של צמיד את הכיתוב כי בד"כ שמים מדבקה או שמכניסים משהו עם הפרטים לתוך החלק השקוף של הפלסטיק (כמו במחזיקי מפתחות) ואז זה מתבלה עם הזמן...

כן זה נראה טוב, הצמיד הכחול-אדום

בולט יותר - צריך לבדוק מי עושה כאלה צמידים, מה כדאי לרשום עליהם (שם, שסובל מאפילפסיה, מס' טלפון...) ופרסום גדול!!!!

לא סובל../images/Emo10.gif

חחח סתם אבל הרעיון של הצמידים האלו שיש בבית חולים דווקא נשמע טוב.. משתמשים בהם גם לכל מיני הופעות ופארקים.. ופעם אפילו השגנו כאלו למסיבה פרטית.. ככה שזה לא בעיה להשיג את זה ובשלל צבעים.

איך אפשר להגיד שלא

סובלים מאיזושהי תופעה שמלווה בנטילת תרופות? גם משפעת סובלים אז מאפילפסיה נהנים?

למעלה