צמיגי כביש

nietzche

New member
CBR600 צריך להחליף קדמי ואחורי

המלצות ? היה לי DUNLOP207 ממש נהנתי.. עד פנצ'ר חור.. כך שלא יכולתי לבדוק עמידות. אח"כ Metzler סולידי.. נהג שפוי לחלוטין כנראה שאחפש dunlop חזרה.. אלה אם יש המלצות אחרות.. ???

R-יק

New member
אם אתה רוכב רגוע...

תבדוק את האופציה של ה-020 של ברידג'סטון...

אומרים שיש מחסור בצמיגי DUNLOP

שמעתי שהמשווק שלהם פשט את הרגל ואין לו עדיין מחליף

שם Zמני

New member
וקצת מנסיוני

האופנוע - CBR600. היו לי 207RR שהחזיקו בערך 14000 ק"מ של נסיעות, בעיקר ספורטיביות (ולא מעט בדרך אליהן ובחזרה). בזמן ההחלפה הם היו גמורים בצדדים אבל במרכז היה להם עוד לא מעט בשר.. אני מאוד נהנתי מהם, אולם על פי מיטב ידיעתי אין כאלו בארץ וגם לא יהיו בקרוב. בקשר ל - 010: רכבתי איתם רק שעתיים, בנס הרים, על FS שהושאל מסוכנות הונדה לצורך מבחן. בניגוד לדעות של חלק מהחבר'ה כאן, אני מאוד לא אהבתי אותם בגלל החלקות זנב שהפתיעו אותי ביציאה מפניות. בתנאים זהים עם האופנוע שלי (שמין הסתם שונה מעט) לא היו שום איבודי אחיזה. היום אני על M1 שנותנים אחיזה טובה ותחושת יציבות אבל איטיים יותר בכניסה לפניה ובשינויי קו בתוכו. אולי אני פשוט צריך להתרגל.. בהצלחה.

גם אני החלפתי מ D207 ל M1

קניתי את האופנוע עם D207 וכבר ברכיבה הראשונה הבנתי שאני חייב להחליף אותם עם כל לחיצה פראית על הגז הצמיג התחיל להחליק אז מייד התחלתי לחפש את ה D207RR למזלי הרע לא היה בשוק מידה 190 חיכיתי כ חודש למשלוח וה 207RR לא הגיע במידה 190 החלטטי לרכוש זוג של M1 ואני מאושר מההחלטה האחיזה שלהם מצויינת נותנים הרגשת ביטחון וההחלקות ביציאה מהסיבוב ובלחיצת גז רצינית לא קיימות יותר לגבי ההיגוי לא רכבתי עם ה D207RR עדיין כדי להשוות אבל לא מרגיש שום סירבול בהיגוי. לגבי ה BT010 יש אנשים שפשוט חולים על הצמיג הזה הם טוענים שההיגוי הרבה יותר חד והאופנוע פשוט נזרק להשכבה ויש כאלה שרכשו אותו פעם אחד וזו היתה הפעם האחרונה שהם ירכשו צמיג של בריגטסון הם פשוט שונאים אותו. דרך אגב מעניין איך ה D208 החדשים בהשוואה ל M1 .

nietzche

New member
תודה חברים.. נראה לי שאמשיך

עם ה M1 - במעבר אליו גם אני הרגשתי אחיזה ויציבות טובים יותר.. :)

theshark

New member
תשמע עצה עם אתה רוצה צמיג

עם אחיזה אבסולוטית. רק מישלין היי ספורט 2/1. הצמיג אוחז באספל יותר חזק, מהר מסאדם בבונקר שלו. ויש במלאי צמיגים במידה שלך.

Bandit 300x4

New member
מתוך נסיון עם בנדיט וMacadam

שלו, אני הצלחתי לעשות כ20000 ק"ם שזה לדעתי היה הרבה, אבל הצמיג הוא הרבה יותר תיור מאשר ספורט (גם אחיזה שלו לא מי יודע מה לדעתי) עכשיו יש לי Z4 של Metzeler כבר 7500 ק"ם ועדיין ללא סימנים מיוחדים לשחיקה

למעלה