צמיגי כביש

ERTYUO

New member
צמיגי כביש

מהו אורך חיים ממוצע של צמיג כביש כאשר אופי הרכיבה שפוי ורגיל?? מדובר בCBR 600

tn1000s

New member
גם לי יש BT010

זה צמיג ספורטיבי שנשחק יחסית מהר לי הוא מחזיק 5000-8000קמ צמיג כזה גם ברכיבות שפויות אבל ארוכות ישחק במרכז. אם אתה רוכב רגוע שווה לבדוק צמיג שפונה יותר לתיור

R-יק

New member
מה?!?! נשחק מהר?! ה-010?!?

היה לי אותו על האופנוע... האחורי החזיק לי קצת יותר מ14K צמיג טוב עם אחיזה טובה ואורך חיים ארוך יחסית לאחיו הקיצוניים יותר...

theshark

New member
רבי עזוב זה TL. זה לא טווין אמיתי.

זה חיקוי.

אני מנוע מלהגיב...אבל באמת

נדמה לי שהוא אמור לטחון הרבה פחות צמיגים בגלל אופי אספקת הכח,לא? זו גם הסיבה שאפשר לפתוח גז הרבה יותר מוקדם בטווין,לא? חוצמזה שבשבת ראינו TL אדום מדהים ביופיו. הסאונד של עומר עדיף...

tn1000s

New member
אולי אני לא דוגמה

כזכור אני לא גר בארץ ובטיולים ארוכים על האוטוסטרדה מהירות ממוצעת של 180קמש טוחנת צמיגים...והטיולים באמת ארוכים כי פה אין שלטים "עצור גבול לפניך" והכריש תסתכל אחורה כשאתה שוחה....

R-יק

New member
אהה... עכשיו הכל ברור... ../images/Emo3.gif

בטח... כאן לא נוסעים במהירויות של 180...
כאן לא עושים טיולים ארוכים...
כאן הכבישים לא שוחקים את הצמיגים...
אהה... וגם כאן אין שלט "עצור גבול לפניך" בכניסה לשכם... פשוט יורים בך...

R 6

New member
לדעתי אורך חיים של צמיג יכול להיות

מושפע רבות מאופן הרכיבה של האופנוען עצמו. נכון שצמיגים עם תאחיזה גבוהה ישחקו יותר מהר מצמיג "תיור" , אבל יש עוד המון גורמים מסביב שמאיצים בלאי כגון מזג אויר, משקל, וויליס וכו'... לגבי bt010 יש לי דיעה ממש חיובית לגבי הצמיג, היה לי אותו על ה ZX וזה פשוט שינה את כל ההתנהגות של האופנוע.

R-יק

New member
לא רק לדעתך... זו עובדה!

ידוע שאופי/אופן הרכיבה משפיע הרבה על אורך החיים של הצמיג. לפני שקניתי את הסופר קורסה שמעתי על רוכבים שגמרו את האחורי אחרי 3-4K. היום אני אחרי 4K עם הצמיג הנ"ל ועדיין היד נטוייה... וזה לא שאני לא "לוחץ"...

לפי מה שהבנתי ל BT-010 יש תרכובת

קשה במרכז ורכה בצדדים והוא אמור להחזיק יותר מצמיגי סופר ספורט מתחרים

R-יק

New member
גם אני שמעתי על זה...

לא יודע אם זה נכון אבל שעמתי על עניין התערובת השונה במרכז ובצידי הצמיג...

אני חשבתי להחליף ל BT010 רק בגלל

אורך החיים . אומרים שמבנה ה BT010 הוא יחודי - עניין התרכובות השונות בצדדים ובמרכז וגם רצועות קבלר במבנה הצמיג שמאריך את חייו, אבל חימום הצמיג לוקח יותר זמן מצמיגים אחרים, בעיית החימום מנעה ממני לרכוש אותו למרות ששמעתי ביקורות טובות מחברים, עם ה M1 אני לא חושב יותר מדי על חימום הצמיג . דרך אגב יש גם את ה BT012 שהוא כנראה המחליף שלו ויש את ה BT012SS שהוא יותר ספורטיבי כדאי לנסות.

R-יק

New member
עניין החימום זניח...

זה לא כ"כ נורא... ברכיבות של סופ"ש הייתי מחמם את הצמיג בדיוק כמו שאר החבר'ה... ביומיום... מניע בבוקר ונוסע, שום "חימום" מיוחד...

theshark

New member
בדונינגטון אנגליה רכבתי

על ה-BT010 לא היו שום בעיות של אחיזה. והמזג אוויר היה קר 10 מעלות וגשום מדי פעם. צמיג מעולה.

למעלה