צמאה

צמאה

כך פרשה הצמאה מקלעות מאוויים בין צלילים עוקדי לבבות לבין מראות דומיה נפרצים. ושיח דומם שהילך בין איש לבין עצמו ביקש מענה של אישה המפלסת דרכים חושקות בארץ מדבר. ערבית חיים כבר נטטה לרקוע עצמה על רגבי חשיכה, ושמץ הלהט שנותר רקע ציפיות על נדבכי בתים אשר בשיר, ואש אהבתו התפצחה כנסיקת צוצלת קרועת כנפיים במסילות הישימון.
 

ריקי די

New member
צלילים

הן תדע שעודנה מהלכת היא בין צלילי המדבר, תועה בדרכים ורק לבה עוד נוגן לה ניגון אהבה של זכרונות, של פעימות מתנגנות. ליל ויום נודדות הכמיהות בשמי אפר נושקים לקו ההרים ולחישות מסתור של אהבות רחוקות סוללות דרכן אל גופה ועינייה אורות לתקווה.
 

המונשרי

New member
יובש

אדמת המדבר פרשה ידיה לקלוט נעים ונדים בדרכם שיחים דוממים נעו בישימון בשקט הזה בחום הזה באויר הזה רגבים צמאים למילותיך הציה מציעה מרבד נוח לתורי הבר בישימון הזה גם דאלי היה מאבד את דרכו.
 

שמים1

New member
מפתן חטאיה ../images/Emo79.gif

כה דוממים היו ימיה ברגליים יחפות חיפשה דמותך בחולות מדבר לוהטים נוגעת בחזיונות ומשתכרת מניחוחות נעלמים. כשיח הקיקיון פרשת ידיך להצל על גופה הלוהט להרוות ליבה השוטט בהגיגים רכים ללטף ידיה הסדוקות ולפרוט אהבה חרישית אל מפתן חטאיה.
 

המונשרי

New member
ללטף ידיה הסדוקות

ביקשת לך רק ללטף את ידיה הסדוקות ולפרוט אהבה חרישית אל מפתן חטאיה אך היובש הכה בה בסנוורים וכך כשהיא מסונוורת מהאור הלוהב הלוהט הזה התקשתה להישיר מבט אל מול עיניך.
 
למעלה