צל

שמים1

New member
צל ../images/Emo79.gif

יש ימים שאתה הצל שלי הולך אחרי ולא מדביק את כמיהותי ואתה נותרת בדד בימים של קור ושרב אתה אחרי, ולא רואה את הכאב בליבי. יש ימים שאני מתלהטת אליך צמוד אלי בגופך , נשמתך לא נוגעת ואני כמהה לנגיעות הקטנות למילים החושקות שאקטוף מליבך הרוטט יש ימים שאתה כצל אחרי והשמש מסתתרת מבעד לעננים ואני אתור אחר נגיעותיך אילו שיגעו בליבי.

טאKילה

New member
זוהר כחול...../images/Emo79.gif

אישון עיניך זוהר כחול כמו נורה בזיו קניה חדרת מבטך מבעד רדידי. , קשרת את כל קורי לבי על חוד להב אהבתך הטבעת בי לבך מותג חיי. , בטרם צעקתי אל חורף גשום קרסתי בצמאון גופך כמו עץ בזרועות המים.

יש ימים בהם

יש ימים בהם חוזרת את אלי פרועה ולא מוגנת ויש ימים בהם שב אני אל דלתך סתור ולא מושלם יש ימים בהם האהבה כואבת ויש ימים בהם טוהר זב על שפתותינו ויש ימים בהם מתאחדת אהבתינו

דורדור3

New member
כמו חתולה

ישנן לילות שאת מסתתרת מאחורי דוק צעיפך רכה ומגוננת ואני מניח לאנחותייך כמו חתולה פצועה המתחבאת בפינה מלקקת פצעיה יודעת להקל על מכאוביה לבדה ואני לא ידעתי שאותי לא תשתפי במכאובייך להקל על סבלותייך אז קחי את השקט שלך וחיזרי אלי כמו חתולה מיוחמת

כמו חתול

כמו חתול מיוחם ופצוע באתי לילל באוזנך באין מפריע כמו חתול מיותם ועזוב באתי לחלל בגופך באין שומע כמו חתול בתול ושמור הכואב בדידותו הניגרת אחזור אלייך חתולתי היחידה מוגנת רכה ויודעת

חתולה ../images/Emo79.gif

לעיתים אני כחתולה עיני כנץ תרה אחר טרפי ואני משתוקקת לתפוס אותך בזרועותי ולבצע בך את זממי. כחתולה , מיללת , מגרגרת , מתפנקת מצטנפת בזרועותיך מתמכרת ללטיפותיך. והולכת לדרכי.

טרף קל

ואני כעכבר ססגוני, מנוכר משאיר לך משיירי גבינתי המחוררת למכביר גונב את ליבך ללילה צעיר של זימה מאופקת

שמים1

New member
יש ימים בהם ../images/Emo79.gif

יש ימים בהם אצא במחול בצעדים סוערים פרועים אפצח בזמר במילים שחובקות רז. יש ימים שבהם תשוב אל פתח דלתי סתור ולא מושלם מבט קרוע בעיניך שפתותיך זבות דם יש ימים בהם שמש זכה תאיר שמים ממעל ותפילה בלב תעטוף דמעה ציפור שיר תפרוש כנף ואני אעוף למרחב , ואכאב.

למעלה