"צלקת"

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifאמממ ../images/Emo6.gif ואז בא סלית'רין והרג את כולם.צלקת.

חרבביש

New member
../images/Emo103.gif

הארי עמד בשמש, מזיע מהקרב המתיש. היה לו חם. אבל הוא ניצח, וזה מה שחשוב. כל מה שהוא היה צריך, כל מה שהוא רצה, היה להתקרר קצת. הוא זימן כוס מים, שתה והסתכל סביבו. הוא צריך צל. רק צל קטנטן. צל קטן. צל קט. OO

המסכה3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo83.gif|גבינצ

ענק!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

צלליות

New member
אממ.. ../images/Emo133.gif

הוא ידע שזה מה מייחד אותו אבל נמאס לו שכולם מפחדים ממנו בגלל זה. אז הוא היה אותו אחד, אותו הארי הישן רק בלי הצלקת *בגל שהוא שם מייק אפ כי נמאס לו*

יובי14

New member
אולי..

אחרי שוולדמורט נשאב לתוך מערבל בטון הארי חשב "בא לי במבה" . צלקת.

yulishit

New member
יש לי רעיון....

הוא הסתכל עליו, נגעל, אותו האיש אשר בהה בו הרס את חייו ואת חיי הקורבים אליו, ועכשיו הוא הולך להרוס אותו. הוא שמע אותו צועק, וקרן אור באה לקראתו, הוא התקופף, נעמד וצעק בכל עוצמתו. קרן האור פילחה את האוויר פגעה בפלג גופו העליון שלו והאיש נפל דומם אל האדמה. הארי לא האמין למראה עיניו, הוא הביס אותו, את מי שהרס אותו. הוא ידע שזה נגמר ובאופן אוטומטי מישש את הצלקת.

sashkashurik

New member
כבר כתבתי בעבר את ה"תאוריה" שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo133.gif

"ומי הארי פוטר לא נשאר שום דבר, אפילו לא צלקת..."

Ben kun

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo133.gifצלקת!../images/Emo69.gif

זוכרים אותי? כתבתי כאן בערך... 3 הודעות
"עיניה נצצו, ודמעות רבות שטפו את קברו. עכשיו, כל מה שנותר ממנו הוא פסל שיש עליו מסומנת לא אחרת, מאותה הצלקת." או "עיניה נצצו, ודמעות רבות שטפו את קברו. "הבנכלבה הזה לא השאיר לי במבה!!!!!" צרחה הרמיוני, מתייפחת. הארי היה חזיר בוהמי." (עכשיו אתם מבינים מי בכתה במשפט הראשון?
)

למעלה