"צלקת"

Guid

New member
אל תיעלב, אבל זה לא מה שחשבתי

בהתחלה... ‎:D

The T Shirt

New member
אני די בטוח שהמשפט יהיה

"...והם חיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה. אה, רגע, ובגלל שהבטחתי לך שהמילה האחרונה תיהיה צלקת, אני צריכה להוסיף את המשפט האידיוטי הזה שנגמר במילה צלקת."

לדעתי זה אידיוטי. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

איך אפשר לסיים ספר במילה הזאת?! אני מניח שהיא בכלל מתחרטת על זה שהיא אמרה אתזה. P:

Sheepy boy

New member
what about... ../images/Emo133.gif

He woke up sweating, breathing for air; he was at the hospital, There were no wizards next to him, or anything out of the ordinary He jumped off his bed and ran straight to the mirror, the first one he saw His blood froze, it was gone, and he didn't have the scar." לחילופין יש את הגרסה שהוא מתעורר במוסד לחולי נפש וזה סיפור שהוא בנה לעצמו בראש כדי לברוח מהמציאות, ושהוא ינסה להסביר באיזו פגישה עם פסיכולוג זה יסתיים במשהו כמו "אין כזה דבר קוסמים! מכשפות! ולא הייתה לך שום צלקת!" כן כן, סוף מפחיד שאף אחד מאיתנו לא רוצה.. אבל זה מסתדר טוב לכל אלו שאמרו שהיא תעשה סוף שלא יתן לאף אחד להמשיך אותה.

LiRs Lullaby

New member
זה יהיה הסוף הכי דבילי ומעפן לסדרת ספרים

בעלת 7 כרכים. בלי להעליב, כן? כבר אמרתי את זה לכל מי שכתב את זה כאן. אבל כל הסופים האלה שהארי מתעורר או שהכל מתגלה בתור חלום/הזיה זה פשוט יותר מדי ספרים בשביל להעביר את הקוראים.... לא בונים עלילה שהולכת ומתפתלת, מתגבשת ונרקמת, רק כדי שיהיה אפשר להפיל את הכל כמגדל קלפים עם סוף כל כך חסר מעוף... בום! אין לו צלקת, הסוף.

אבל... [../images/Emo58.gif?]../images/Emo108.gif

זה יכול מאוד לסתדר על מה שרולינג אמרה שהיא תעשה סוף שלא יהיה ניתן להמשיך אותו

LiRs Lullaby

New member
אפשר לעשות את זה עם קצת יותר מעוף ודמיון ../images/Emo3.gif

אגב, יש לך שם של מישהו שאני ממש
...

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifנו, אבל כולם יודעים שהמשפט יהיה../images/Emo58.gif

ואז בא רמקול מפחיד ואכל את כולם צלקת.

אמרו לי שמדובר בתיאוריה, אז הנה ../images/Emo133.gif

גברת פיג התעוררה בבית החולים על שם הארכיבישוף מנגו מהחלום המוזר שארך 7 שנים ובו היו קוסמים, גמדוני בית, רציחות ושאר דברים לא הגיוניים שקורים בבריטניה. אחרי חודש היא שוחררה מבית החולים ובתחנת הרכבת של קינגס קרוס עלה בה הרצון לבדוק את אמיתות החלום. היא התקרבה לקיר בין הרציפים 9 ו-10 וניסתה לעבור דרך הקיר. "איי!" - צעקה כשחטפה מכה במצח. היא הרימה את ידה ומיששה צלקת

אחלה משפט

זה יהיה כבר בתודות של רולינג והיא תודה שקיים בתרבות היצירה רשע יותר גדול מוולדמורט והוא כמובן סקר (מלך האריות וזה יהיה באנגלית)

Why Y

New member
../images/Emo15.gifחעחע XD

זה ידוע ממזמן.. אני זוכרת שאני וחברה שלי ניסינו לחשוב מה זה יהיה, אז המצאנו משהו והיינו נורא מרוצות ממנו ואז שמנו לב שמה שהמצאנו נגמר ב- הצלקת... התבעסו שזה לא יכול להיות בגלל שהמילה האחונה היא צלקת ולא הצלקת. ברור שזה מטומטם לגמרי כי באנגלית ה זו מילה בפני עצמה. (זה היה מזמן.. די... אני לא עד כדי כך טיפשה
). (זוכרים אותי פה? הגבתי איזה 6 פעמים).

דניעל

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את השירשור!

כיוון שאני לא רולינג, אנסה את מזלי עם פיסקה שבטח לא תהיה בסוף הספר: גופתו של הארי הייתה מוטלת לרגלי נוויל. "ליתר ביטחון נחסל גם אותך", אמר וולדמורט. הבזק אור ירוק נשלח אל נוויל משרביטו של וולדמורט. כל חייו עברו ביעף לנגד עיניו. הוא זכר באהבה ובגעגועים את כל עטיפות המסטיק שאמו הייתה נותנת לו כשהיה מבקר אותה במחלקה הסגורה של "הקדוש מנגו". ההבזק סימא את עיניו ולרגע לא יכול היה לראות דבר. כששב אליו מאור עיניו הוא ציפה לראות משהו חדש. משהו שטרם חזה מעודו. אולי וילון מתנפנף שמאחוריו קולות. קולות מעולם החיים. אך לא. המראה שלפניו היה אחר לגמרי. במקום בו עמד לפני רגע קט הלורד וולדמורט, עלה עכשיו אד אדמדם שקיבל צורה אנושית ואיבד אותה חליפות. נוויל חש כאב חד במצחו ושלח אליו את ידו. הוא מישש את המצח ונדהם לגלות שכעת הוא נושא... את הצלקת! גלינג גלונג! (זאת הייתה הקופה הרושמת. עוד שני מליארד לירות שטרלינג לחשבון הבנק).

Mr Squirrel

New member
הווו

(אחרי קרב סוער של אבדותקדברות ושאר קללות מוזרות בין הארי ווולדמורט, אבל אפחד לא נפגע מהן) ואז הארי דקר את וןולדמורט עם שרביטו "כוסססעעמממקק ערס, בניתוח?! ישלי צלקת!"!@#$%"

למעלה