צלקת שצועקת לעזרה

Gezer Gamadi

New member
צלקת שצועקת לעזרה

כאב נוסא אותי על יד אחת בקושי מחזיק מעמד עוד. כל כך הרבה צער, כל כך הרבה יגון עובר דרך גוף הפלדה הזה איך הוא נשאר שלם איך עדיין הוא לא מתפרק. הלב כבר מזמן נגזר לחתיכות. אך הגוף עוד מחזיק מעמד, כעמט מתמוטט. הכאב נוסא אותי על יד אחת. עוד מעט הוא ימעד ויפול ואני ילך להעולם הבא ויקווה ששם לא יוכלו להרע יקווה ששם יהיה לי יותר טוב ושלב ושאף אחד לא יוסיף לתוך הכאב. הכאב עדיין ישנו שורר בי יום יום האם הוא יתמוגג אני בספק הוא ישאיר כצלקת קשה צלקת שצועקת לעזרה

ברוכה הבאה לפורום, גזר ../images/Emo39.gif

אנו מבקשים את רשות הכותב בטרם נגיב. לכן, לא אגיב על היצירה עצמה, אבל ברשותך כמה תיקונים שאינם נוגעים לעניין עצמו: כאב נוסא אותי על יד אחת --> צ"ל "נושא" ולא "נוסא" בקושי מחזיק מעמד עוד. כל כך הרבה צער, כל כך הרבה יגון עובר דרך גוף הפלדה הזה איך הוא נשאר שלם איך עדיין הוא לא מתפרק. הלב כבר מזמן נגזר לחתיכות. אך הגוף עוד מחזיק מעמד, כעמט מתמוטט. -> כמעט במקום כעמט. הכאב נוסא אותי על יד אחת. -> שוב, "נושא" ולא "נוסא". עוד מעט הוא ימעד ויפול ואני ילך להעולם הבא -> צ"ל "אלך" במקום "ילך" (גוף ראשון) ויקווה ששם לא יוכלו להרע -> כנ"ל, צ"ל "אקווה" ולא "יקווה". יקווה ששם יהיה לי יותר טוב ושלב -> צ"ל "שליו" במקום "שלב". ושאף אחד לא יוסיף לתוך הכאב. הכאב עדיין ישנו שורר בי יום יום האם הוא יתמוגג אני בספק הוא ישאיר כצלקת קשה -> *1 צלקת שצועקת לעזרה *1 אולי "ישאר" במקום "ישאיר" ? ואם לא אז "הוא ישאיר צלקת קשה" במקום: "הוא ישאיר כצלקת קשה".

קסנדרה*

New member
גזר גמדי ברוכה המצטרפת לפורום ../images/Emo13.gif

קראי את תגובתי של אריה במדבר - שאלתנו האם אפשר להגיב בחופשיות ? קסנדרה

למעלה