צלקות...

צפנתי

New member
ברור שלא, פעם זה כבוד, פעם זה סרחון

פעם הברית סתם "טובה לנו"...קשה להתווכח כשיש כ"כ הרבה טעמים מנוגדים...

צפנתי

New member
לא כ"כ יפה לשקר...

אתה בעצמך (וזה קשה להתעמת עם האפצייה הזו) כתבת על שלושה ניתוחי תיקון בגיל 6, 12 ו-21 שקשורים להצרות השופכה עד כמה שאני יודעת, ואולי להמופיליה? גם אתה לא יודע את האמת לאשורה, וגם אם כן, אשראי וטוב לך שיצאת בשלום, יש כאלה שלא שופר עליהם גורלם עד כדי כך... ועוד: צר לי או יותר נכון שמח לי מאד לבשר לך שאתה תעשה המון דברים עם נכדיו העתידיים של אביך, שלא יהיו לשביעות רצונו. אתה או זוגתך. החל מלבוש חם/קר מידי, וכמה שנים בין הילדים עוד/מספיק ילדים..וכלה בסוג האוכל, הנקה כן/לא תדירותה, גנון משפחתון כן/לא ואיזה.....אם זה רק היה המילה, איזה עולם ורוד זה היה... בכל מקרה...שתהנה מהילדים !!!

צפנתי

New member
ואני מצטערת על כל הסבל שעברת כילד

נער ואיש צעיר, וגם על כל שאר הנפגעים מהברית, ועוד יותר על חוסר הפקת הלקחים מההתנסות הכואבת, שלא לאמר הדחקה והתכחשות למציאות תוך התבצרות באסטרטגיה הפוגענית הזו.

את צודקת בהחלט !!!!

בהחלט,בהחלט,בהחלט !!! אני מתחיל להאמין שאני ממש הדחקתי את והתכחשתי למציאות !!! אפשר להגיד גם שאני ממש מרגיש את הכאב !!! פי קוס אמא שלהם,חתכו לי את העור מהזין !!! לקחו לי 3% מהפרופיל הצבאי !!! פי קוס אמא שלהם הלוואי שגם להם יחתכו !!!

צפנתי

New member
ההדחקה היא לא על המעשה עצמו

אלא על ההשלכות והסיכונים שלו. יש לי הרגשה שכל מה שעברת לא מספיק, ואפילו תינוק שאתה מכיר שימות ח"ח ממילה לא יעזור לך להבין את הסיכון במעשה. התכוונתי שההדחקה והכחשה היא על הסכנה במילה ולא על המילה שלך עצמה.

נעים לחשוב

על עצמי כגיבורה.

בדרך כלל אין רתיעה א-ב-ל../images/Emo10.gif

פעם אחת נתקלתי בגבר שכשראיתי אותו מתפשט קלטתי כי עבר ניתוח בטבור (בקע)- והרופא פשוט הותיר לו שם צלקת שטוחה רחבה וגדולה. לא עוד טבור- אלא עור משוטח וצלוק זה נראה נורא בעיניי. לא יכולתי להתקרב לזה.... ושתדעו- בניתוח פשוט שכזה, ניתן לבצע בקלות שחזור של טבור. (פלסטיקה) פשוט הרופא שעשה לו את זה, לדעתי, היה מניאק

הספרנית

New member
אין רתיעה, אמנם זה ישמע קיטצ' משהו

אבל כשאוהבים אין כלל חשיבות לצלקות. החבר המיתולוגי של הספרנית עבר תאונה קשה מאוד בצעירותו שהותירה בו צלקות רבות כמו צלקת הפלטינה לאורך כל הירך, חוסמי עורקים בשני מקומות שהותירו בו צלקות ועוד פצעים שהגלידו מאז התאונה. הספרנית אהבה אותו וכל צלקת בגופו, במיוחד את זו ברגל
אייך king?
הספרנית מגעגעת!

nescafe

New member
ממש לא מפריע..

היה לי X עם צלקת די גדולה באיזור החזה- -דווקא הייתי מנשקת אותה לפעמים

צלקת ../images/Emo163.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לזוגתי (שתחייה) יש צלקת בדיוק שם (בכוס) ולא סתם צלקת החתך היה כל כך עמוק עד שנפער לה שם חור... לדעתי זה מוסיף המון שלא לדבר על פרקטיות...

קראש../images/Emo73.gif

צלקות זה יאמי יאמי מי ראה את הסרט קראש של דויד קרוננברג? מממ...להתענג על הסטיות שם.. שלא לדבר על הצלקות...

אחחח... מזקיר לי נשכחות ../images/Emo25.gif

ובהזדמנות זאת, תגידי לי.. אמרתי לך היום כמה אני אוהב אותך?
ה-כ-י בעולם

למעלה