לא נפתח.. שלחי לי למייל....
ש שם המשתמש הוא גל New member 14/11/03 #46 מה את עושה בשעה כזאת ערה?? ומה פשר האייקון הזה? יש משהו שאת יודעת שאני לא יודע?
P P u s s i c a t New member 14/11/03 #55 לא כל דבר צריך להגמר You know... במיוחד אם זה דבר טוב נוAה, הדיסקרטיות שלך מעלה לי את הטמפרטורות בגוף
לא כל דבר צריך להגמר You know... במיוחד אם זה דבר טוב נוAה, הדיסקרטיות שלך מעלה לי את הטמפרטורות בגוף
P P u s s i c a t New member 14/11/03 #53 מה באמת אתה עושה ער בשעה כזו, או יותר מטריד, מה אני עושה ערה בשעה כזו? ששי בבוקר היום, אני אמורה לישון יום, לילה, צהרים, ערב, שבת חג מועדים. עבודה. אוף
מה באמת אתה עושה ער בשעה כזו, או יותר מטריד, מה אני עושה ערה בשעה כזו? ששי בבוקר היום, אני אמורה לישון יום, לילה, צהרים, ערב, שבת חג מועדים. עבודה. אוף
ש שם המשתמש הוא גל New member 14/11/03 #45 שיט!!!!!!!!! נפתח אחושלוקי........ שיטטטטטטטט!!!!!! הרגת אותי, נוגע....חזק מאוד!! אבל שם זה בייביסיטרית.... מלאכית, איתך אני יכול להתרפרף אבל את נוגע אני מעדיף להשאיר למישהי/ו אחר/ת... הולך??? [ד"א, כמה אתם משלמים לשעה, מה עם נסיעות ומה יש לנשנש כשאתם יוצאים????]
שיט!!!!!!!!! נפתח אחושלוקי........ שיטטטטטטטט!!!!!! הרגת אותי, נוגע....חזק מאוד!! אבל שם זה בייביסיטרית.... מלאכית, איתך אני יכול להתרפרף אבל את נוגע אני מעדיף להשאיר למישהי/ו אחר/ת... הולך??? [ד"א, כמה אתם משלמים לשעה, מה עם נסיעות ומה יש לנשנש כשאתם יוצאים????]
P P u s s i c a t New member 14/11/03 #54 בייביסיטר? איך אתה עם חתולים? החמישיה שיש לי בבית צריכים סיטר שהוא בייבי... תמורה מובטחת
ה הליויתן New member 14/11/03 #57 הנמרה כלולה בטיפול../images/Emo35.gif אני רואה שכבר הוצאת לשון....... התחלה טובה הנה קחי כובע להתחיל אתו
הנמרה כלולה בטיפול../images/Emo35.gif אני רואה שכבר הוצאת לשון....... התחלה טובה הנה קחי כובע להתחיל אתו
P P u s s i c a t New member 14/11/03 #60 אתה בטוח שאתה רוצה להושיט כובע לנמרה. שיניים? ניבים? כאבים? אחד כבר מצולק. לא כולל את המצולקים נפשית.
אתה בטוח שאתה רוצה להושיט כובע לנמרה. שיניים? ניבים? כאבים? אחד כבר מצולק. לא כולל את המצולקים נפשית.
ה הליויתן New member 14/11/03 #62 וירטואלי בייב כרגע........./images/Emo8.gif שיו............ איך שאת זריזה לתקוע צפרניים ושיניים...............
וירטואלי בייב כרגע........./images/Emo8.gif שיו............ איך שאת זריזה לתקוע צפרניים ושיניים...............
ש שם המשתמש הוא גל New member 14/11/03 #67 נעשה עסק, אני, את, נוגע ומלאכית... אני אעשה אצלם את הסטאז', את תקבלי מהם חוו"ד כנה ועניינית ואם יראה לך אני מוכן לנסות לשמור על חמישה חתולים....
נעשה עסק, אני, את, נוגע ומלאכית... אני אעשה אצלם את הסטאז', את תקבלי מהם חוו"ד כנה ועניינית ואם יראה לך אני מוכן לנסות לשמור על חמישה חתולים....
P P u s s i c a t New member 14/11/03 #68 הנה עסקה עוד יותר טובה תן לי להסתכל עליך בסטאז' עם נוגע, והתעריף מוכפל