צלקות...

ראיתי מזמן

ולאחרונה שוב.... ולאור התפתחותי בשנים האחרונות בתחום התאונות וכלי הרכב שברשותי הפעם האחרונה הייתה הרבה הרבה יותר טובה ומשפיעה

לא נתקלתי בזה ... אבל,

נראה לי שזה עלול להרתיע בהתחלה... אלא אם כן, הנושא נידון קודם. זה אולי נשמע טיפשי, אבל יש דברים שעדיף להגיד מראש ...

מאז שטעמתי ממנעמיהם של שלמים

ואיברם השלם (...והמושלם...) אני רואה ר-ק את צלקת המילה על כל איבר במבט ראשון, אחר-כך אני למזלי מתרכזת במה שהשאירו לכם...הצלקת הזו הפכה למכוערת במיוחד בעיני ודומה לעור שעבר כוויה טריה לא מכבר, אפילו עם בנזוגי הנוכחי שאת איברו כבר בדקתי לפני כמעט 8 שנים....הייתה תקופה אחרי ההתנסות "השלמה" שהתאבלתי על עורלתו האבודה וכל מה שראיתי רוב הזמן הייתה הצלקת המכוערת שנשארה לו שם. עוד אחד מסיכוני המילה עליהם לא סיפרו לי (וגם לכם...) אבל כמו שנאמר, למזלינו הרב, "כשאוהבים- אז אוהבים גם את הצלקות....."

דווקא בברית המילה...

אני תומך אך ורק מטעמי בריאות. אכן הברית היא טובה לנו,כבר יצא לי לדבר עם חבר'ה שאינם נימולים,יצא שהם יודעים שחלק שנמצא מתחת לעורלה,תמיד מסריח ממש,יש מצבים שזה נדבק להם (!!!),חלקם הגדול אפילו אחרי כל אותם שנים,שוקלים לבצע מילה,בלי קשר ליהדות. בעיניי ברית המילה,לא מסמלת את היותי יהודי או שונה מאחר. אבל אני שמח שעברתי אותה,אם כי להגיד את האמת,אין לי ממש הרבה עורלה סביב העטרה בזמן הזיקפה...

צפנתי

New member
ברור שאין לך עורלה, הרי עברת את

המילה, ועוד עם הצרות השופכה וצורך בניתוחי תיקון, ככה נדמה לי. חשבת שאם עברת את המילה צריכה להשאר לך העורלה? מה לדעתך עושים בניתוח המילה אם לדעתך אמורים להשאיר הרבה עורלה?

תראה ,לפני שהיתה לי צלקת במקום

שד. צלקת באורך 20 ס"מ, הייתי אומרת לך שצלקת במקום שד זה מאוד לא סקסי. אפס גם לא מעורר שום גרייה. היום אני יכולה לאמר לך שברגעים מסוימים יש על הצלקת הזאת יותר סקסיות מאשר על השד השני ואני אומר את זה ממש בלחש כדי שהשד המושלם שלי לא יעלב. והוא באמת מושלם. ובבן זוג- אין על צלקות, בעיקר בפנים ובאצבעות כי אפשר להרגיש אותן על כל הגוףףףףףףףףף.

גם אני מצולקת

מרוב קרוננברג שכחתי... אחת בשד- משם יצא גידולונציק לפני ים זמן שניה בקו הביקיני-חחחחח...איזה מונח--משם יצא בכורנו את שתיהן בקושי רואים או מרגישים, הרופאים עשו עבודה טובה וגם אני מצטלקת היטב.

לי יש צלקת על הפנים...

מבוגרים אף פעם לא מתייחסים אליה (חוץ מאלה שאמרו שהיא מקסימה). היתה לי תקופה שרציתי לנסות להסיר אותה, אבל זה היה בגיל העשרה... אין לי בעיה עם צלקות

../images/Emo13.gif

ישנה, ואפילו כמה ס"מ... זה שלא ראית זה נהדר. אני מניחה שיש הרבה שלא שמים לב. זה כנראה משתלב טוב

זאביקDR

New member
תלוי מאוד איפה ...

וכמה זה בולט ... בהתחלה זה מרטיע אהל עם מיתרגלים לזה בסוף ואז זה לא משנה ...

למעלה