צלמגור

צלמגור

מי זה? מה זה? איפה הוא מוזכר? גם אורי ועוד אחד דיברו עליו והשם שלו כל כך מוכר לי, ואני לא יודע מאיפה!!!!! בקשה למישו יש מושג? ד"א .. זה צל( צללים) מגור? יענו צל מפחיד? או צל(עם פתח נראה לי למטה)? תודה חביב הקסם

אורי רז

New member
על רגל אחת

במקביל לישויות האור הרבות שמתקשרים רבים מביאים את מסריהם לאנושות בעידן זה, קיימות גם אינויות חושך המאזנות אותן, ושולחות אף הן מסרים המשמשים כעין משקפי שמש לאנושות מוכת סנוורי האור. כפי שבקרב ישויות האור יש הירארכיה (לדוגמא מלאכים, מלאכי שרת, ארכי-מלאכים, וכו'), כך גם בקרב אינויות החושך. נסיך הכתר צלמגור ממלא את מקומו של רותרא, The once and future king של אינויות החושך. תחביביו של צלמגור כוללים העלאת קטורת על מבערי בנזן, נגינה על עוגב וכינור, ושליחת מסרים בתקשור. חשוב לזכור כי בעוד זכויות היוצרים על התקשורים ישויות האור שמורות למתקשרים שלהן, הרי שהתקשורים של צלמגור אינם מוגנים בזכויות יוצרים.

כרמית.

New member
אני אף פעם לא יודעת מאיפה

יגיע החיוך של הבוקר.

מורגיין

New member
יש לך עוד שמות של אינויות וישויות?

או מקום מידע יותר מקיף שאני יכולה ללמוד ממנו עליהם? תודה...

הכי פשוט, שתזמני את

אינות החושך: זרהירהואה - זה הבחור עם הרשימות של כולם, מה הם עושים וכו'. ד"א, בחור נחמד ואוהב לעזור

שלום, הגעת למדריך 144 לישויות

ואינויות, אנא המתן ומיד תתפנה אינות לטפל בבקשתך, תודה. בינתיים את מוזמנת לקרוא בספרים הבאים על ישויות אור שונות:
- Dictionary of Angels, by Gustav Davidson. - Encyclopedia of Angels, by Rosemary Ellen Guiley. - Angels A to Z: A Who's Who of the Heavenly Host, by Matthew E. Bunson.​
ספרים עם תקשורים מישויות אור, כמו קריון ורפאל המלאך, תוכלי למצוא בחנויות הספרים והמיסטיקה הקרובות אלייך. אין בשוק מדריך לאינויות חושך, אך אחד יתוקשר כנספח לחזון צלמגור, הנוגן עלי עוגב, הקופץ כמו חגב, הצועד עלי קבקב.

למעלה