צלילים

• פותח הנושא ZaZen
  • פורסם בתאריך

ZaZen

New member
צלילים

השאלה לעוסקים בטאי צ´י צ´ואן בעיקר אבל לא רק. בחלק מהכתבים מוזכר שימוש בצלילים הא והאןבזמן התירגול מישהו יכול לפרט? האם נתקלתם בנושא זה גם בתירגול הפורם?

החתול.

New member
צלילים ../images/Emo54.gif

לפני הרבה שנים השתתפתי בשיעורי טאי צ´י עם מוסיקה במכון של רוני קלוגר. הוא ניהל שיעור לתלמידיו בימי שישי אחה"צ, טאי צ´י עם מוסיקה, היה נחמד מאד. הוא הפסיק את השיעורים האלה כשעבר למועדון החדש שלו לפני הרבה שנים. זה היה מאין טאי צ´י, ומשחקי אנרגיה עם מוסיקת רקע. ההסבר למוסיקה היה שזה עוזר להתרכז בתנועה, ולהתנתק מהסביבה.

שיקה

New member
מההיסוטריה...

מי אתה, אדון חתול ? גם אני השתתפתי בשיעורים האלה בימי ששי לפני למעלה מעשור. התאמנת פעם בקראטה? בדוג´ו בפ"ת ? אני זוכר שבאותה תקופה השתתפו בשיעורי הטאי-צ´י רק תלמידים (ותלמידים לשעבר) של הדוג´ו. מי אתה, אם כן? אם אתה רוצה לשמור על חשאיות - האי-מייל שלי לשרותך.

שיקה

New member
אלה הם ..

.. חברים טובים משולחן הקראטה. אני מדבר על תקופה של עשר שנים ויותר.

ZaZen

New member
מי אתה

שיקה מי אתה אני רואה שאתה מכיר אותי אבל אצל רוני הייתי לפני כ13 שנה

שיקה

New member
זמיר,

אהלן, אני שי. הפרטים שלי, אגב, מופיעים בכרטיס. ראיתי הודעה של "החתול" שטען שהתאמן באותם אימוני יום ששי המעולים וניסיתי לפענח מיהו אותו "חתול", מאחר שאני זוכר כי הקבוצה היתה לא גדולה אך מאד מאד עקבית. אם כך, אתה זמיר. אני לא בטוח שאתה זוכר אותי, הייתי אז תיכוניסט מבוייש (...) אבל אני זוכר שבאת יום אחד עם בנך (בן שנתיים או שלוש) והתגאת בפנינו על שלימדת אותו את קללת הביכורים שלו - "בן זונה". זה היה מצחיק.

ZaZen

New member
נחמד

הילד הזה שהוא הבכור היום יותר גבוהה ממני. אני ממשיך עם טאי צ´י ומלמד כבר מספר שנים אולי נפגש בהזדמנות

מוסיקה בטאי-צ´י?

בבית-ספרנו זה לא מקובל - זה גורם חיצוני, בזמן שמנסים להתרכז פנימה. אבל נראה לי שלא לזה התכוון זא-זן ידידנו.

למעלה