צלילים

• פותח הנושא ZaZen
  • פורסם בתאריך

ZaZen

New member
תודה (זו לא הכוונה)

אבל זו לא הכוונה. אנסה להסביר שוב בכתבים הקלאסים של הטאי צ´י מוזכר שימוש בצלילים או יותר נכון קולות שלפי ההסבר דומים באופים לקי איי בקראטה לא נתקלתי באף אחד פה בארץ שמתרגל בצורה זו רציתי לדעת אם כן אם יש למשהו מידע רחב יותר על הנושא במידה ולא אחפש במקורות אחרים והביא לידעתכם

Zeev Foux

New member
אתה תמיד מוזמן לחפש וליידע אותנו,

מצד שני, בכל נושא האומנויות הפנימיות נתקלתי בשלושה צלילים/קולות הן- HEN הא - HA טססססס - SSSSSSSSSSS שלושתם מיועדים ליצירת לחץ או שיחרורו באיזור הבטן/סרעפת. הן - יצירת לחץ פתאומי הא - שחרור לחץ ססססס - יצירת לחץ ממושך ישנם (כמו לואו) המעדיפים את הצליל הנננננננננננ על ססססססססססס מאחר והם טוענים כי הצליל ססססס יוצר לחץ בחלק העליון יותר של בית החזה. אתה מוזמן גם לנסות בעצמך ולראות איך ניתן לנצל זאת, או לחכות עוד 9 חודשים ולשאול את לואו. ןלסיכום הסתייגות, אני מרגיש שכל הנושא הזה לא מתאים לדיון מילולי כתוב (בשל מגבלות המדיה), אך מכוון ששאלת, עניתי, בתקווה שעזרתי במשהו.

ZaZen

New member
תודה זאב

סוף סוף תשובה רצינית את חלקה אני מכיר ואשית גם מישם אבל מהכרותי אולי המגבלת עם מתרגלים אחרים של taiji quan לא נתקלתי באף אחד שעושה בהם שימוש וכמו כן רציתי להעמיק את הידע שלי בנושא גם התאורטי בהחלט מקבל את מגבלות המדיה במידה ויהיה לי חומר נוסף הביא לידעת הפורם שוב תודה מקווה שניפגש בקרוב

למעלה