צלילה למעמקים

אסטלינה בתור אחת שמאמינה בחופש הדיבור

די את מגזימה
אני בכנות חושבת שכפורום צריך להציג את מגוון הדעות והנסיון שאנשים חווים עם המחלה לטוב ולרע. אבל בתור גברת שבצורה מגמתית נוטה פשוט לראות הכול שחור ולהרגיז אנשים כולל בפורום נכים ומגבולות. אני מציעה שתתחיל להסתכל על הדבשת שעל גבך והנכות שלך היא לא מהאפילפסיה אלא מראית העולם כשחור ואולי אי קבלה של עצמך (אומנם אני לא פסיכולוגית ולא מתכוונת לתת עצות של פסיכולוגיה בגרוש!) די כבר עם הערות האגרסיביות שלך זה צורם

estelina

New member
בתור אחת שבכוח רוצה להרגיש כמו אמא

ואומרת לאחרים שחולה אפליפטית יכולה להישאר עם ילדים קטנים בעודך מפילה את הילדה הקטנה שלך ובנס לא נגרם לה נזק קחי אחריות על המחלה שלך גברת פוסון ולפחות אל תכתבי זאת בפורום שהפלת את הילדה שלך...... מה את מנסה להיות גיבורה זה מרגיז אותי. לא ידעתי שאת עוקבת אחרי בפורום זכויות ומגבלות (דרך אגב הרבה זמן לא כתבתי בו) נחמד שאת זוכרת אותי בזכות זה שאני מקבלת את המחלה שלי, אני נזהרת ממנה, ואני לא רואה הכל שחור גבירתי אלא רק יודעת לקבל אחריות. זה ההבדל ביני לבינך. תשמרי על הילדים שלך... אל תפילי אותם שוב.

estelina

New member
ראיה לכך

***לצערי הרב פעם אחת סבלתי מאבסנס הילדה נשמטה מידי ובגלל שדאגתי שיהיו מסביבי כריות היא נעצרה בתמיכות. את לא יודעת איזה בכי והיסטריה נקלעתי מיותר לציין את רמות החרדה שנקלעתי אליהם אח"כ**** אני לא הייתי רוצה להפיל את הילדה שלי אפילו פעם אחת כדי שאני ארגיש שמשאירים אותי לבד עם הילדים זאת חוסר אחריות מחרידה, לפחות היית שומרת זאת לעצמך. ואת אומרת לי שאני חוצפנית שלדעתי אסור לחולי אפילפסיה להישאר עם ילדים קטנים. תתביישי לך.

אם מה שנשאר זה התקפה אישית...

אז לי אין מה להוסיף. אותך אני לא אשכנע ולכן גם לא אנסה. צר לי שהתדרדרנו להתקפה אישית ומכוערת. ברור לי שאת קוראת בין השורות את מה שאת רוצה להבין ולא את מה שהתכוונתי. אני עומדת מאחורי מה שכתבתי. כל אחד יקח את זה כפי שהוא רוצה. אני מאחלת לך בהצלחה בגישתך. סלחי לי אם איני מאמצת אותה.

estelina

New member
חיים, אתה יכול למחוק את כל הודעותי

אני מרשה לך, הרי ההודעות של רשף ושל פואסון לא פוגעות פחות, ובחרת להשאיר אותן , נו טוב נחמד מאוד

estelina

New member
את מה שכתבת במסר יכולת לכתוב על גבי הפורום

הגעתי למסקנה, שהפורום הזה מסכן לא מעט אנשים החולים באפילפסיה- יש כאן חוסר אחריות משווע ממש לא נחמד לי להיות כאן . אסטלינה

estelina

New member
חיימקה לא סבלתי , אבל אני מרגישה

שאני מבזבזת את זמני כאן היו שלום!

אסטלינה את עצבנית פחד

אנחנו כאן רוצים להתווכח בתרבותיות, אני אישית מתענין בדעותיך, חושב שהם מענינות ושוות וויכוח. אבל בוויכוח לא מנסים להכאיב לשני, מנסים להביע את דעתך, ולשכנע בעדינות, כאן זה לא קרב, ואין מנצחים. פה שומרים על הכבוד של אנשים. מטרת הפורום לעזור לאנשים, אנשים שיקראו פה קרבות, ירתאו ולא יכנסו, ולא נוכל לעזור להם.

estelina

New member
אני מאוד כועסת על חוסר האחריות שאנשים נוהגים

במחלה, דרך אגב גם אתה התחלת לגלות חוסר אחריות, מה לעשות כנראה זה מדבק אתה גם יכול לקרוא בעיון את התגובה של רשף ושל פואוסון ולא להיות חד צדדי, חבל אתה לא יכול למחוק הודעות

אסטלינה,מי אחראי?

רשימה חלקית: ראש הממשלה! שרים! חברי כנסת! רופאים! אנשי צבא! יש עוד... אני לא אחראי---לא נורא. אם היתה שלמות- לא היתה אפילפסיה. עזבי אנחנו מנסים לעזור אחד לשני, להשתתף בניסיון שרכשנו. לכעוס, לריב, מיותר. להתווכח בסדר. ההודאה שנימחקה, לדעתי יותר העלבת את עצמך. חבל שאת צריכה להפרד. בי

אסתלינה...

את מלאה תוקפנות ואגרסיביות בצורה שלא תאמן. אל תכתיבי לאנשים איך לחיות הם חופשיים והם מחליטים את מהלך חייהם כל עוד זה לא פוגע בסביבה ובהם, את יכולה רק לייעץ. כלומר, מי שמאוזן והכל בסדר שיילך ינהג, יטפס על הרים ויצלול. הוא לא יסכן אף אחד. חברי הפורום יודעים שיש להם מוגבלות מסוימת, ומה שהם עושים הם עושים תחת המוגבלות הזאתי. הם לא מנסים לפגוע ולא רוצים לפגוע בעצמם או באף אחד אחר. הם יודעים שיש מחלה אבל מנסים לחיות איתה לא "תחתיה". את משום מה מנסה לא לראות את זה ולהגיד לכולם אל תעשו את זה ואל תעשו את זה. מי שיכול שיעשה ואנחנו לא מסכנים פה אף אחד. אם מישהו לא יכול שלא יעשה... אם הוא יכול שיעשה, כל עוד אין פגיעה זה בסדר. אנשים פה לוקחים על עצמם אחריות. ע"ע שיחות על רשיון נהיגה. ולסיום... אני מבין שיש לך טענות נגד דינה, נגד מה שהיא אומרת. דינה אומרת.. מייעצת... ואנחנו שומעים ובודקים אם זה נכון. לא לוקחים את הדבר מיד. את מוזמנת להיות מנהלת חדשה במקום דינה אם זה מה שאת רוצה....

פואסון יפה מאוד!

"נו יש דברים בגו" אני גם קראתי את זה וגם של איגוד הצילילה הבריטי אז מה אתם אומרים מה יותר מסוכן לקבל התקף בנהיגה או בצלילה!? כמדומני בנהיגה זה יותר מסוכן אתה מסכן יותר אנשים וספק רב אם אתה נשאר בחיים אני צולל למעשה ל20 מטר צללתי לפני 5 שנים בחור הכחול בסיני באזורים שונים לאורך חופי סיני פשוט נהדר לראות את היצורים הימים המרהיבים- אישית הרגשתי נהדר לא היו לי שום בעיות

dudy30

New member
לא יודע לענות

גם אני עם אפילפסיה ו5 שנים ללא התקפים ואני כיום גולש רוח, טוב או לא טוב אני עושה את זה כי אני מרגיש די בטוח בקשר אלייך זה אותו סיכון אבל סיכון שונה ומכאן אני ממש לא יודע איך לענות

למעלה