צלילה למעמקים

צלילה למעמקים

בתור אדם עם אפילפסיה קלה שמטופל בתרופות ולא היה לי התקף 5 שנים האם אני יכול לצלול באילת? האם יתנו לי ביטוח ולאיזה עומק

קיבלת אישור של רופא צלילה ?!

אני בכנות בספק אם תקבל אישור ולגבי ביטוח כנ"ל אף אחד לא יקח סיכון .

אני אמשיך לענות תגובה מבאסת ../images/Emo88.gif

אבל עם common sense , ידידי היקר! בנושא צלילה או טייס רופאי צלילה או רופא תעופתית לא יקח סיכון ! משום שגם חולי אפילפטי מאוזן ללא תרופות אי אפשר לדעת מתי המחלה תפרוץ שוב זו טבעה של המחלה. לגבי צלילה אתה מסכן את חייך האישים מה טוב ! לגבי טייס אתה מסכן אנשים נוספים. חברת ביטוח לא תבטח בשום מצב! רוצה לסכן את עצמך בבקשה ! אבל אל תתן עצות לא חכמות לאחרים, כי אם חס וחלילה הבחור יקבל התקף במעמקים אף אחד לא יהיה שם לעזור לו

אני אמשיך לענות תגובה מבאסת

הילד מאוזן עם תרופות וחמש שנים בלי התקפים למה שלא ינסה? שילך ינסה לעשות צליה זה לא רע. טייס זה כבר משהו אחר. אבל אם הוא מאוזן ,לפי דבריו, שיילך וינסה לצלול... הוא צריך לחיות עם המחלה לא תחת המחלה.

estelina

New member
הוא צריך לחיות עם המחלה לא תחת המחלה

הוא בהחלט צריך לחיות תחת מגבלות המחלה- אפליפסיה היא כמו שוטר , אינך יודע מתי היא תבוא לבקר שוב , במיוחד שאין לך ראדר, נו באמת -אז מה אם הוא 5 שנים מאוזן , ויותר חמור אתה משפיע עליו לנסות שאין לא כלל רשת הגנה שנקראת תרופות. חבר'ה, אתם לוקחים על עצמכם אחריות שאין לכם אפשרות להגיב לתוצאות שלה, אתם שולחים אנשים לחצות נהרות לטפס על הרים לצלול למעמקים-----------------------לא צריך לטרןף את העולם כדי לחיות , יכולים גם להנןת מהחיים מלהריח פרחים ולשמוע ציוץ של ציפורים או לנהות מהסידרה המופלאה של העולם המופלא בערוץ 1. אינכם יודעים כמה אפליפסיה יכולה להיות אכזרית , תירגעו , אתם מתבקשים באמת להירגע, אחרת יגרם כאן אסון לאחד מחברי הפורום בהשפעתכם

אני אחרונה שנגד החיים עם המחלה

אבל כפי שאמרתי לא צריך ללכת ולבדוק את הגבולות שלה עד הסוף. כפי שכבר אמרתי אם יקרה לו התקף במעמקים אף אחד לא יכול לעזור לו וסיכויו לצאת מזה בחיים מאוד קלושים! סכנת הטביעה גדולה. יתרה מכך, בתור אחת שקצת מבינה עניין, בעודך במעמקים עליך להוציא אותו מהר, עליך לבצע עליה הדרגתית כלפי מעלה אחרת קימת סכנה גדולה של דקומפרסיה ועכשיו ,אתה מסכן אותו ואת עצמך בדקומפרסיה עכשיו ! ממש חכם!
גם כאן אתה מסכן אחרים. ובלי קשר ,דברתי היום אם רופא צלילה הוא בפרוש אמר שהוא לא יתן אישור לחולה אפילפטי , בגלל אופיה של המחלה המתעתע.

חייםלוי

Member
מנהל
ובנוסף על כך גם אם האדם מאוזן לגמרי

אי אפשר לדעת איך ישפיע לחץ המים ועוד בנעמקים על המוח. לא הייתי לוקח סיכון במקרה הזה. נראה לי סיכון מיותר.

taliadato

New member
בתור אפילפטית שמנסה להנות מהחיים ולוקחת

סיכונים לפעמים אני יודעת שלא נותנים בפירוש אישור / ביטוח לאפילפטים. זו לא מחלה, הם תמיד אומרים אבל מה לעשות זה חרא של המצאה. אני, על סיכוני האישי בלבד צללתי עם מדריך כאשר לא ציינתי את העובדה שאני אפילפטית. היה נעים היה נחמד וטוב מאוד שההתקף לא התקרב לסביבה. בנוסף, בסוף היסודי כשאפילפסיה רק פרצה ולא אובחנתי כאפילפטית.. עשיתי רישון צלילה, כשהגיע יומי לקבל את הרישיון אמרו לי סליחה אבל רק באישור רופא...... איזה אישור? אין אישור!

taliadato

New member
פעם התגרתי בגורל היום לא עוד. אני נוהגת היום

בזהירות ובקפדנות. המטרה של ההודעה שכתבתי היא לא לעלות לאנשים על העצבים אלא להוכיח נק' שאף מומחה או רופא לא ייקח על עצמו את האחריות לאישור מהסוג הזה.

taliadato

New member
התנצלות..

התנצלות לא בדיוק, אבל הצדקה. בסה"כ מה שאני עושה פועל או לטובתי או נגדי, זה מאוד תלוי..

../images/Emo204.gif היי טלי

הצדקה/התנצלות לא ממש משנה!! היי נעים מאוד
אני חושבת שחלק מהדיונים כאן זה על פריצת הגבולות או יותר נכון מציאת הגבולות שלנו. כי המחלה הזו לקחה לנו את החופש כאשר היא פרצה! ובתור
(יותר נכון דיה) באופי אני מבינה ללבך וללב אחרים כאן שרוצים לטפס על הרים לעשות סנפלינג לצלול לטעום את כול העולם מבלי שהמחלה תדפוק לי על הראש ותגיד הלו אסור לך! המחלה הזו לוקחת את העצמאות, חופש וזה מתסכל אלוהים כמה שזה כואב ומתסכל
אבל, יש שתי אופציות לכעוס על כול העולם למה זה קרה לי! או ללמוד לחיות איתה בשלום לאט לאט (אני עדיין למדה
) זה לא שאני לא נאבקת והתרסתי נגדה בהתחלה

ואני אוסיף

טלי,כולנו בד"כ מנסים לעשות בעיקר את מה שפועל לטובתנו,כך זה אמור להיות,אל תשתני:) פואסון,אני מבינה את הכאב בדברים שאת כותבת לטלי על מציאת גבולות(את צודקת הגבולות בהחלט אינם ברורים ולכן הבורות הגדולה בקשר לאפילפסיה)ועל המחלה,יחד עם זאת אני זוכרת כל הזמן שישנם כאן כאלו שכן יכולים לעשות סנפלינג/צלילה וכל מה שבראש שלהם וגם כאלה שבכלל לא כועסים או אפילו די שמחים בחלקם ...

taliadato

New member
אכן נעים מאוד ../images/Emo205.gif

את לגמריי צודקת, לרגע לא חשבתי שלא. אני עדיין נאבקת בין הטוב, המותר והאסור, כי החופש של "גיל הטיפשעשרה" נעלם ורק בגלל דבר אחד ומכוער שנקרא "אפילפסיה".
אז אני כן מנסה שלא לחצות את הקווים האדומים ולהתגרות במחלה שהיא בעצם לא מחלה... יש פה סיבוך ענק ומתסכל, חבל שזה חייב להיות ככה. אני כן מזמינה אותך ואת כל קוראי הפורום להכנס לקישור שפרסמתי לפני זמן מה, בו אני מספרת על כל מיני חוויות שונות ומשונות שעוברות עליי רק בגלל עצם היותי אפילפטית.

טלי../images/Emo24.gif

אני קוראת את הבלוג שלך תמיד,אין לי מה לכתוב בתגובות ואני אשמח מאוד אם תמשיכי לכתוב גם בפורום, שיהיה שבוע טוב
דינה

taliadato

New member
בכיף אמשיך לכתוב בפורום.

ומשמח אותי לדעת שגם את קוראת את יומני.

אני מאמין שכן- וכך צריך

מה הבדל בין רישיון נהיגה-לבין האפשרות לצלול במעמקים ברישיון נהיגה הסיכון אף גדול יותר כיוון שאתה עלול לסכן אחרים ובצלילה את מי אתה מסכן אולי רק את עצמך

למעלה