צ'לו/צ'לו חשמלי

prongs3

New member
צ'לו/צ'לו חשמלי

שלום! רציתי לדעת מהו טווח המחירים של צ'לו חדש, או של צ'לו חשמלי (ניתן בכלל לקנות כזה בארץ?). בנוסף, יש לי שאלת ייעוץ- אני סקסופוניסט כבר 4 שנים ובכיתה י', אך אני רוצה לעבור כלי. בעקרון חשבתי על פסנתר (ניגנתי 3 שנים מכיתות ב' עד ד'), אך כעת אני חושב על ללמוד צ'לו (שזהו הכלי האהוב עליי), אך האם כדאי לי, או שזה גיל מאוחר מדיי בשביל כלי כזה וצריך זמן רב להשקיע בו? תודה!

prongs3

New member
הקפצה

פורום אקטיבי אתם

jazzisco

New member
איזה גבר!

גם אני דיי מאוהב בצ'לו, וגם חשבתי ללנמוד אותו אבל בסוף החלטתי ללכת על חצוצרה. בעיקר בגלל סיבות לא נכונות אבל זה לא משנה כרגע. צ'לו חדש יכול להתחיל בערך מ2000 שקל, ויכול להגיע עד איפה שבא לך. אני אגיד לך, גם אני הייתי מוטרד מהעניין של הגיל. ואז הבנתי, שמנגנים בשביל הנשמה. לדעתי אפשר להתחיל כל כלי בכל גיל, זה רק דורש המון השקעה והתמדה. תשקיע במה שאתה באמת אוהב, אחרת זה לא שווה את זה. אל תחשוב אם תהיה צ'לן ראשי או לא. זה כרגע לא משנה. תעשה מה שאתה אוהב. ושמע חבוב, אני דיי שיכור אז יכול להיות שכתבתי כאן שטויות, וואלק אין לי מושכג. נראה בבוקר. סבבה של יום שיהיה לך!

Molchansky

New member
אין גיל מאוחר

יצא לי לראות אנשים שמתחילים לנגן על כלי נגינה בגיל 65 בפנסיה והתקדמו בצורה מדהימה. הכל עניין של התשוקה והאהבה למוזיקה, אם יש את זה אפשר להתחיל בכל גיל. אגב, בכל כלי צריך להשקיע הרבה זמן, אלא אם זה תחביב ולא רוצים להגיע לאיזה משהו מסויים.

למעלה