ציריך - ת"א

תמונות יפות

גם לי יצאו כמה "אומנותיות", אז הרגשתי הזדהות. (צרת רבים...) מצ"ב דוגמית

sr G a L

New member
737

האמת שמבפנים הוא לא "כזה" מפואר כמו מבחו. טסתי עליו מלרנקה לארץ - טיסה ממש מעצבנת. רק 36 דקות. המראה והופס כבר אנחנו בנחיתה - אי אפשר להנות מהטיסה ~!

אבירן171

New member
עוד שאלה איתי, בשנת 1999-2001 אביך

הטיס B747 או שהוא עבר הרבה לפני? כי אני זוכר בטיסה לצרפת שהרשו לי(באלעל) להיכנס לקוקפיט, ואני חושב שאולי זה היה אבא שלך שם.

אבירן171

New member
רק עוד דבר אחד קטן.

אתה יכול להגיד לו שימסור תודה(ענקית כמובן) למי שזה לא היה?

בחייך,

אין כל כך הבדל, לא כזה שאני ראיתי, מבחינת איכות הקבינה. אאל"ט יש מטוסים שסידור המושבים טיפה שונה, או לפחות היה ויש אילוצים שגורמים למושבים להיות בתצורה אחרת (פלוס מינוס שורה לטוריסט או ביזנס). מבפנים אין שום הבדל. מה שכן, באופן כללי, המטוס הוא בין ה-73NG הראשונים שיצאו למיטב הבנתי, כך שמבחינת מערכות יכולים להיות הבדלים למטוסים שיצאו יותר לאחרונה, שהרי זה בא בתקופות, וכמובן, בהתאם לכסף. אחד ההבדלים, הוא מערכת הצתה מעט שונה משל המטוסים שהזמינה אלעל. אין מצב אוטומטי, אלא OFF, כאשר בסיטואציות מסויימות כחלק מ-Normal Procedures יש להעביר מצתים ל-CONT.

S o l l y

New member
אחלה תמונות איתי !!

החברה לא נותנת אישור להסתפר ?

piper cub

New member
אחלה תמונות../images/Emo70.gif

תמונות ממש יפות
. תודה ששיתפת אותנו. בקשר לתמונה הזאת, הראשונה, יש על האף של המטוס מה שנראים כמו 3 צינורות פיטו. 2 לכיוון קדימה (פיטו), והאם גם התחתון ביותר, זה שלכיוון אחורנית הוא גם צינור פיטו כמו העליונים? ועוד שאלה, אם אחד מהשלושה הוא ללחץ דינמי ואחר ללחץ סטטי, למה צריך שלישי (האם זאת מערכת גיבוי)? תודה, piper cub.

תשובות.

השניים העליונים, שמופנים קדימה, הם צינורות פיטו (Pitot Probes). העליון הוא של המכשירים במערכת הימנית, התחתון שייך למכשירים החלופיים (Auxilary). בצד שמאל יש פרוב אחד, ששייך למערכת השמאלית, ובמקום פיטו חלופי, שכבר יש בצד ימין, יש Probe למדידת TAT. המכשיר הקטן יותר שנראה כפונה אחורה ונמצא מתחת לשני הקודמים, הוא מד זוית התקפה. הוא נע על ציר בהתאם לזרימת האוויר על פניו, וזה הולך ל-ADIRS הימני. יש מד אלפא זהה בצד שמאל למערכת השמאלית. פתחים סטטיים יש מעט אחורה יותר, קשה לראות אותם משום שאלו פתחים ולא איזה מכשיר בולט כלפי חוץ.

למעלה