ציריך - ת"א

ציריך - ת"א

לבקשת מספר חברים מהפורום ובכלל, לקחתי מספר תמונות אך ורק מהדרך חזור מציריך. הטיסה נערכה ב-EKI. תהנו. תמונה ראשונה, על הקרקע בציריך, גונב תמונה תוך כדי בדיקה חיצונית של המטוס.

tcu6

New member
ים עננים ומפרצי הרים. בכלל בחרת

לחזור ימים אחדים לפני אחת הסערות החזקות ביותר שפקדו את אירופה, אתמול היו משבי רוח של יותר מ40 קשר בציריך מעל 65 קשר בפראג ועוד. השלג צפוי להגיע בגדול בשבוע הקרוב.

berdim99

New member
נראה כמו תקלת חשמל

איתי אתה צריך קורס צילום
(ולמרות זאת אחלה תמונות)

אחרונה, "אמנותית" של עזריאלי

בשל תנאי התאורה הקשים, והמחסור המוחלט במיומנויות הצילום שלי, התמונות בפיינל יצאו "אמנותיות" יותר מזאת שכאן, כך שהשמטתי אותן. מקווה שנהניתם מהתמונות. הטיסה עברה ללא שום ארועים מיוחדים, יצאנו בדיוק בזמן, והחיים טובים. סופ"ש נעים!

כהןדרור

New member
שאלה איתי

טסתם דרך קפריסין וטורקיה זאת אומרת דרך VELOX או דרך KAROL (כשאני טסתי לציריך טסנו דרךם VELOX)

באיזה לג?

(השאלה בעקבות המשפט האחרון, "כשאני טסתי לציריך|). הלוך טסנו מ-SUVAS דרך UL53 לקורינטוס. מדובר בנתיב 312, שעובר מעל איי יוון. זכינו לשמים נקיים בחלק זה של הטיסה, וקיבלנו בדרך לציריך מבט יפה על האיים. בחזור טסנו מרודוס דרך UL602 לסולין, ומשם המשך כרגיל על H2 לסירון. באופן כללי, מדובר בנתיב 301 שעבר שינויים חד פעמיים (דהיינו, לא 301 הסטנדרטי), אך השינויים היו רק יותר באזורי קרואטיה, בוסניה וסרביה (נפרדנו מהנתיב הרגיל לנתיבים מעט אחרים לזמן מה, באמת שלא משנה הרבה). תודה לכולם על התגובות!

אבירן171

New member
באמת משתלם להיות בן של טייס. שאלה

תגיד איתי, יש כשנכנסת למטוס הלכת לתא הטייס? אני מקנא(כשטסתי באמריקה הטייסים המניאקים לא נתנו לי להיכנס לתא הטייס...), אני חייב לחזור לקוקפיט!!(גם אם לא לשל B747) תמונות נחמדות. שוב מצטרף להערה, קח קורס צילום דחוף!! בתודה מראש, אבירן.

תשובה

כן, נכנסנו למטוס כרבע שעה לפני בורדינג, כפי שניתן לראות מהתמונות, התלוויתי לאבי בדרך חזור (כשהיה PF) לבדיקה חיצונית מסביב למטוס, וחזרנו לקוקפיט. לאחר המראה בררתי אילו סרטים היו, אחד ראיתי, השני לא עניין אותי, כך שנשארתי בחברה הטובה שבקוקפיט (תודה רבה לק"ר אייל יפה). מלבד גיחות לשרותים, אז לא, לא יצאתי לקבינה. לגבי הטייסים המניאקים, דע לך שזה בכלל לא טריוויאלי להכנס לקוקפיט, ולא כל טייס שדוחה את בקשתך הוא מניאק. אחרי ה-11/9 העולם, ובעיקר האמריקאים, נקט מדיניות קשוחה הרבה יותר, כאשר, כאמור, האמריקאים עומדים בראש. אאל"ט, כמעט שאין אפשרות בכלל להכנס לקוקפיט בחברות אמריקאיות. ארופאיות/ישראליות - יש על מה לדבר, אך לא לפתח ציפיות. בהצלחה. נוסע סמוי יקר, אני מציע שנקים אחוות תמונות אמנותיות - די להפנייה לקורסי צילום, תנו לאמן לעשות את שלו...

אבירן171

New member
אני מדבר על לפני ה9\11

לא נתנו לי להיכנס. ומה שנכון שרק באלעל יכולתי להיכנס לקוקפיט(ולמזלי זה היה של המטוס האהוב עלי B747).

למעלה