ציצים

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתראי.

הטיוטים כבר סגורים, ובאמת השיער דוחה, זה כי זה אמור להיות שיער למתחילים שאמור להיות פשוט. לא רציתי להשקיע, וגם לא בא לי להשקיע בדולי כ"כ תודה בכל מקרה ^.^

fat luey

New member
התכוונתי שאם את רוצה,

לצורך הדולי תשני את הצבעים. ^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifבכנות,

אני אמחוק אותה.P: היא סתם דוחה, אבל תודה.

../images/Emo163.gifאני אוהבת יותר את ההצללות

הרגילות שלך >> אבל היא עדין חמודה
ההצללה בשיער משמ מפריעה לי ><" תעשי הצללות על, ותעשי יותר מצח את אפילו לא יכולה קפל אחד בחולצה? זה מציק
השיער בצד ימין הולך הצידה וזה בסדר, אבל תעגלי אותו יותר ולמעלה בשיער תעשי פחות ברק

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי

אהבתי את הסנדלים מאוד החצאית והחלוצה מקסימות לגבי השער לא ממש הבנתי את הצורה שלו>< למה בצד ימין הוא פתאום מתעקם:0 נו וכמובן שאת יכולה יותר:p

Dandoka

New member
../images/Emo99.gif

וואי, כ"כ יפה!! אגב, מה הכתובת אתר שלך?

shmeksit

New member
חמודה ../images/Emo99.gif

אבל את בהחלט מסוגלת ליותר! הסנדלים, החצאית והחולצה חמודים רק שבחולצה אין שום קפל וזה ממש מציק השיער דורש תיקון אבל אם את לא רוצה לתקן אז אממ טוב... ואם את רוצה תוסיפי שוונצים זה פשוט מוזר ככה..

fat luey

New member
+

רעיום למקל סבא+פלטה לבנה ממיסטיריוס בלו :] שילובים של תיאורים בדרוש תיאור.

fat luey

New member
+

רעיון לנעליים+פלטות מקנדיבר התיאורים הם של יעלקניידלך ושל ליטל.[אםאנילאטועה]

../images/Emo163.gifמוכשרת../images/Emo99.gif

המ... אין לי כל כך מה להגיד
בשיער, השורשים הכהים של הקבוצות, ארוכים מדי. ובמקל, איפה שהוא מתעגל הפלטה ניראת מוזרה
ויש פתאום עיגול שמאיפה הוא הופיע לא יודעת
הדולי כל כך מקסימה

מדהימה../images/Emo99.gif

אהבתי בעיקר את השיער, יצא לך מדהים
במקל סבא ובנעלים אני חושבת שכדאי להחליש את הברק או "לעדן" אותו קצת, לא להשתמש בו לאורך כל השטח. יש חלקים שמבריקים יותר וחלקים שמבריקים פחות, כדאי להראות את זה בהצללה. כתום הוא לא הצבע הכי "כריסמסי", לא? >< אפשר לשנות את הכתום שעל המתנה לצהוב או משהו, שישתלב יותר עם צבעי החג. ממש אהבתי את הדולי
(הבייס לא של EE, הוא של זו מסאמר נייט גארדן ושל זו מצ'ריווייל. מלא זמן אני רוצה לצייר עליו><)

super cat

New member
|תוכיZ|../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

תומכת בתיקונים של רקיע הדולי בהחלט מדהימה את מוכשרת כולכך את הרי מיירת מעט זמן:0 כמה זמן את מציירת?

fat luey

New member
תודה../images/Emo23.gif D:

את הדולי הראשונה שלי ציירתי בכתה ה' בערך
, אבל היא הייתה ע"פ הסברים גרועים ובלי קפלים\קבוצות וואט סו אבר. אחריה באו עוד חמש בערך, ואז הפסקתי. לפורום הזה הגעתי בסוף החופש הגדול האחרון [בעקבות טליסיינספיקשן, [שהייתי איתי בדוברי אנגלית. סתם רציתי לראות מה הולך פה D:]ואז התחלתי לצייר מחדש. אז זה יוצא שאני עושה דולי ברצינות כבר 5 חודשים. ^^ תודה.

fat luey

New member
../images/Emo23.gif^^

גם צהוב הוא לא צבע כריסמסי
הצבעים של הכריסמס הם אדום לבן וירוק. אאל"ט. ואממ, תודה.

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה!

וגם צהוב זה לא ממש יתאים.. אולי ורוד אבל לא כמו זה שעל המקל משהו יותר בהיר.. היא ממש מקסימה אני הייתי מוסיפה לה כובע כזה כמו של סנטה קלאוס אבל זו רק הצעה.. היא ממש מדהימה!

behind the masc

New member
../images/Emo2.gifאת!

העהעא את
מה!?!? אבל איך? אממ שהיער קצת גושי, תעשי קבוצות קטנות יותר וקווי מתאר פחות "עיגוליים" אממ הפלטה לא משו, בשיער מבחינת הבדלי הגוונים. נו, את מוכשרת היא מקסימה

למעלה