ציציאדה

Inbar789

New member
אשכח*../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

עתיד גוף ראשון

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואעאעאעאעאעאע ../images/Emo99.gif.

הדולי
. הבייס
.
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא מדהימה :]]]] היא מאיזו אנימה, לא?

she11y

New member
היייי../images/Emo9.gif

טוב אז היי! חחח עכשיו שאני יודעת שאין לי מה לעשות עד אפריל לפחות שאז אני מתגייסת אז אני מקדישה יותר זמן לדוליז מה שאומר שאני אנסה להשתלב יותר בפורום... בדרך כלל אני נחבאת אל הכלים... עבדתי על הדולי הזאת מלא ובאמת שהשקעתי ואז אני נכנסת לשדח"ם ומתפדחת להעלות אותה אבל בכל זאת.... אני אשמח לקבל תגובות בונות. הבייס מדולישס (???) לילה טוב לכולם!!!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo99.gif

לדעתי דולית מהממת!! אבל מפריעים לי כמה דברים... תנסי להוסיף עוד ברק בשיער הוא נראה קצת ריק כזה.... תנסי להוסיף עוד שוונץ בשיער... ובמכנס איפה שהברכים ועשית עיגולים בהירים כאלה... זה נראה מוזר קצת חוץ מזה
מקווה שלא נעלבת ושעזרתי במשהו *רצה לחפש תיק גדול יותר בבית.... (מסתבר שלא כל הבגדים שלי נכנסים לתוך התיק שלי)*

נושיfay

New member
../images/Emo99.gifמעו מוכשרט..><#

ואממ מסכימה עם מה שאמרו..הברכיים באמת נראות קצת מוזר זה רק נראה לי או שהצללת לפיא ההצללה של הדולי..0.0? אממ ומפריע לי קצת בנעליים שהם רק מקדימה..תנסי לעשות עןד כמה קווים שחורים באחורה של הרגל כי הכפכף נאה כאילו הוא רק על החלק הקדמי... ושוב זה לדעתי..^^ חוצמזה את מוכשרטטטטטטטטטטטט
...*_*

she11y

New member
וואייי תודה!!!!../images/Emo24.gif

איזה כיף! אז בקשר למכנסיים... אני באמת עשיתי אותם לפי ההצללה של הדולי כי תכננתי שזה יהיה שקוף ולא יצא לי... בכלל לא רציתי לעשות מכנסיים אבל אז גיליתי מקרוב שלדולי יש שערות ברגליים
אז החלטתי מהר לעשות משהו בעניין... כפי שאתן שמות לב אני מאוד עייפה בשעה כזו של הלילה ולכן כל השיפוצים יהיו מחר... תודה רבה רבה!!!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif דולי מאוד חמודה ^.^

כמה הערות. :] איפה שסימנתי באדום, בחולצה ובשיער - להוסיף גוון כהה. איפה שסימנתי בכחול, בשיער - להצליל יותר כקבוצות ולא כגוש, ולהוסיף קצת ברק. לא ישר שם. לטשטש את המעבר עם הגוונים הבהירים הקודמים. הסתכלי על דוליז אחרות ותראי איך זה הולך.
איפה שסימנתי בכחול בצמיד הצהוב P: להוסיף גוון בהיר בהיר ^^ אפשר אפילו לבן. בנעליים, איפה שסימנתי בירוק, אני מציעה לך לנסות להוסיף שם את הסוליה
אם זה לא יוצא טוב אז נסי משהו אחר. ואת הרצועות שבכפכפים אני מציעה לך להעלות טיפה יותר למעלה כמו שגם סימנתי בירוק.
מקווה שעזרתי!

Miscellaneous

New member
הממ. דולי ראשונה מאז...המ..

חנוכה לפני שנתיים? זה המון זמן. וגם ההיא האחרונה מלפני שנתיים לא הייתה יפה. חחח אז הנה היא! חעחע
אה, מהשיער יש להתעלם, כי אחרת, העיניים שלכם יכולות להפגע. חמורות. מאוד. לאללה. פשוט תתעלמו מהשיער (אם אפשר לקרוא לזה שיער:S)

Miscellaneous

New member
אה ו הפרח? זה כי הצעיף לא כיסה

את השד השמאלי(שמאל שלנו) שלה. בו_הו.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo64.gifלא נמחל ולא נסלח.../images/Emo11.gif

גווינבר, בעברית
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| רעיון יפה :]

ממ, אתה אומר שהיא מלפני שנתיים?? אז אני בטוחה במאה אחוזים שאתה השתפרת, תעלה דולי חדשה פעם הבאה.
אין טעם לשפר משהו שכבר עלית הרבה ברמה אחרי שעשית אותו. ^^ תגובהבונה. :] כי אתה בן
נו. שלא יגידו שאני עושה פרוטקציות עכשיו
כללי קודם כל ותמיד, שים לב שאתה מוחק את כל הפלטות והופך את הרקע לצבע אחיד [לבןלבןלבן!] לפני שאתה מפרסם. לי זה עושה תחושה שהיוצר/יוצרת מזלזל במגיבים והצופים בדולי ודי בעצמו וביצירה, כי זה מבולגן ולא נעים לראות ככה. אתה מבין?
שיער
פלטה הפלטה שלך לא טובה. יש רק שלושה גוונים [שזה לא מספיק להצללת שיער גדול שכזה.] והגוון האחרון גם בהיר מאוד-מדי. לנוחיותך [
] צירפתי לך כמה פלטות שטניות-בלונדיניות טובות משרשור הפלטות האחרון פה בפורום :]
צורה לא רעה בכלל :] בדרך כלל כדי להוסיף שוונצים, ולא לסיים את השיער ישר מדי, אבל התסרוקת הזו היא כזו צריכה להסתיימ ישרה מאגניבה כזו ^.^ רק צריך להמשיך פאות עד האוזניים שלה, אם לא היא נראית קצת קרחת וכאילו שמישהו הדביק לה שיער על השכל
[ראה קו עקוםסקסי בכחול] ובקשר לפוני, סיימת אותו בצורות מעוגלות שכאלו, ולדעתי צריך לסיים אותו בקווצות שיער שבסופן הן דמויות ריבועים שכאלו.
[ראה באדום - קובץ]
הצללה טוב, כאן יש בעיה.
בעיקרון, הרעיון בהצללה הוא לעשות קבוצות שיער [מה שעשית יפה בדולי הנוכחית] ולהצליל אותן בצורה אנכית, ולא מאוזנת. [ראה דוגמא, ריבוע וורוד מסביב צד שמאל של השיער
] כמובן שהתוצאה לא מדהימה וריאליסטית בגלל שיש לשפר את הצורה והפלטה.
התקרב עם זכוכית המגדלת בצייר והגדל ל8, ואז בחן את מה שעשיתי ואני בטוחה שתוכל ללמוד מזה טכניקות נוספות ולהשתמש בזה כך שהערותיי יעזרו לך להשתפר.
אע
אני אצרף בשתי ההודעות הבאות שני מדריכים, אחד לפוני ואחד לשיער בקבוצות. המדריך הראשון - של מרב. המדריך השני - של קרן. מקווה שתמצא אותם עוזרים ושימושיים
שאר הדברים
הבד שמתלפף סביב הגוף שלה מאוד יפה. תצליל אותו יותר בחלקים שהוא לא על הגוף
הפרח נראה קצת גשי וכדורי שכזה. במסגרת ירוקה קשקשתי כמה סוגים של פרחים שאתה יכול לצייר במקום. העיקרון זה שפשוט תוסיף עלי כותרת והפרח יראה יותר כמו... פרח
וגם תתחוב אותו בתוך הבד איכשהו, כי הוא נראה מרחף *O* בלע. מקווה שעזרתי ושקראת את הכל והתייחסת ברצינות
.

Miscellaneous

New member
הו, תודה! ניגש לתקן!

אה, והיא לא מלפני שנתיים, פשוט האחרונה שציירתי לפניה הייתה לפני שנתיים...

Miscellaneous

New member
יצא נוראי.

עשיתי שיער חדש. חום, עם פלטה מהטיוט' של מירב. השד יעזור לי:S זה נראה כמו חרא בקופסא!! צבעתי והתייאשתי אז השארתי לא צבוע, עד שיהיה לי זמן.

למעלה