ציציאדה

DaRk ShinES

New member
אוו בייביי בייביי../images/Emo150.gif

הקצב של השדחמים מטורף כדאי להאט אותו קצת אחד ליום זה כבר שיגעון ולא פייר כלפי חלק מהבנות.. בייס מאפיצ'ו
אני צריכה להוסיף לו חבל וחץ וקשת ולא בטוחה אם כדאי..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif כןן!!1 ../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

ה"חבל", התכוונתי שזה יהיה כמו שרשרת מחוט חבל כזה. :p עם אבן האיזמרגד באמצע וזה ^^ את שולחת את זה לתחרות הבייס אדיט באפיצ'ו, נכון?!?!?! את חייבת. את פשוט חייבת
זה נפלא. תוסיפי עוד גוון כהה בצדדים לדמ. חץ וקשת תוסיפי מאחורי הגב שלו וזה, או ביד הימנית [שלנו]. אני מציעה :] המגפיים פשוט מדהימותמדהימותמדהימות
והקפלים במכנסיים.. והגלימה.. והשיערררר...
הומ. רק הקשקשים בשריון נראים קצת גושיים.. אני מציעה לך לעשות יותר נויז וקשקשים יותר קטנים כאלו
נו, סקסי

o0Invisible0o

New member
יותר מדי שדחמים.../images/Emo4.gif

נו אני לא יודעת בכלל מה הגיבו לי בשדחם קודם!
זה יותר מדי.
בייס של שירה. לתחרות שאין לי סיכוי לזכות בה באתר של נעמה ושירה. יש מלא גרסאות, רשמתי הבדלים..תגידו מה עדיף ואיזה לשלב. ויש עוד גירסה עם מטריה שעוד לא עשיתי..אז תדמיינו מטריה ותגידו את דעתכן..
מקווה שתגיבו!

Stinki Winki

New member
לדעתי גרסה 2 הכי יפה../images/Emo99.gif

רק תעגלי את הלמעלה של הכפפות כלפי מטה

אהבתי ../images/Emo99.gif

אני לא רואה מה לתקן
בכל מקרה, אהבתי את הגרסה השלישית, אפשר עם נעלי עקב. ומשהו קטן - מה דעתך להקטין את השפה התחתונה שלה? אני מסתכת על הדולי וכל הזמן חוזרת לשפה הזו. יותר מידי סיליקון! או שאלו דבורים שעקצו אותה?
מטריה - אני חושבת שהיא תתאים אם היא תהיה מאחורי הרגליים. אני חושבת שהיא תתאים לכל גרסה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

זה לתחרות בייס אדיט ואסור לי ממש לערוך את הבייס..
אבל תודה על התגובה!
ואני אעשה שילוב בין 2 ל3..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif|מחר| 2../images/Emo99.gif

היא מדהימה. :] ותפסיקי להיות כזו הוופלס.
אני רואה אותך מחררררררררררררררררררררררררררר אני רואה אותךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!111111111

Stinki Winki

New member
אני לאא דני ליטניייייייייי

הייס מאפיצ'ו קווי מתאר לחצאית של לוטם תיקנתי משדח"ם קודם והמשכתי^.^ אממ אני יודעת שהפלטה לשיער לא משו, אם מישהי תוכל להביא לי פלטה שחורה לשיער עם 6 גוונים זה יהיה מצויין.
או שבכלל עדיף להחליף לשיער צבע...?

o0Invisible0o

New member
יש שוונצים!../images/Emo2.gif השיער!!!../images/Emo99.gif

מפריע לי שהשביל מקווקו! חוצמזה..
שיער מעולה.
סופסוף, שוונצים, תסרוקת מיוחד צבע שקשה להצליל! אני גאה בך!
[נו אז קצת נסחפתי, אסור?
] החולצה ממש מעולה!
מפריע לי שילוב הצבעים הכללי בדולי..><
נמנ. זה צבעוני מדי.. החולצה מצויינת ואוהבת מה שהולך בה אבל היא לא קשורה לחצאית כל כך..ומילא החצאית הגרביים!
נמנ. אז ככה..הצעת הצבעים שלי..
[רק הצעה כמובן ואל תעלבי ממני..
] חולצה- נשארת אותו הדבר. חצאית- ירוקה אותו הדבר ופסים ורודים [כמו הR שעל החולצה] גרביים- כחול של גופיה, ורוד של R וירוק של חצאית..לא הרבה הבדל.
הכל נפלא ומוצלל מצויין!

Stinki Winki

New member
יאא תודה^-^

גמני גאה בעצמי.. אני משתפרת, מה?
אני אנסה את הצבעים שלך

Stinki Winki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתיקן../images/Emo9.gif

-הכהיתי את הקוקיות ושיניתי פלטה בגומיות -שיניתי צבע עיניים -שיניתי את הגוון הכחול בחולצה לזה שבגרביים (לא הצלחתי בגרביים, זה נראה נורא דהוי) -שיניתי את הסגוך בגרביים לורוד כהה -שיניתי את האדום בחצאית לורדרד -הוספתי צמידים תואמי-גרביים
-הוספתי רשת.

Stinki Winki

New member
לא תיקן../images/Emo5.gif ****תיקון

ותגיבו, ביחייאת.
חוץ מאיילת החמודית

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifווא.../images/Emo99.gifיפה עד מאוד../images/Emo2.gif

החצאית.החולצה.הגרביים.השיער.הכל פשוט מדהים.מצויין, אין מה לתקן..חוץ ממשהו אחד
...ואני לא יודעת ממש להסביר את עצמי אז אני אדגים לך בקובץ, סבב? לדעתי אחרי התיקון זה נראה יותר טוב, אבל זאת הדולי שלך ואת תחליטי.. מקווה שעזרתי

למעלה