ציפי סיקסטיז

lady mika

New member
ציפי סיקסטיז

אני חייבת לשתף אתכן בבשורה נחמדה מאוד - ציפי סיקסטיז פתחה סניף בחיפה, בהדר ברחוב הרצל. אני לא מצאתי כלום, כי המבחר, בעיקר במידות הגדולות, עדיין קטן, אבל זה כי החנות רק נפתחה ומן הסתם יגיעו עוד דגמים. הדגמים מגיעים עד מידה 60, הם מתרחבים ולא גבוהים מידי והם פשוט זולים מאוד יחסית למחירים של הרשתות למידות גדולות (ג'ינס מגניב ב70 ש"ח זה זול מאוד לא?) בקיצור עדיין לא קניתי כלום אבל אני מתכננת להסתער על החנות ברגע שיגיעו ג'ינסים במידתי. תהנו וסופשבוע נפלא

DREAM111

New member
נחמד מאוד לשמוע ואחלה שיש עוד

סניפים. אודה על כתובת החנות וטלפון כדי לעדכן בפורום את הבנות.

lady mika

New member
אין לי כתובת

שכחתי לבדוק את מספר הרחוב, אבל יש טלפון: 056-801780 067-498390 בהצלחה

בת 1000

New member
תסלחו לא אם לא אשתתף בשמחתכן..

אלא שהנסיון שלי עם מכנסיים מבית היוצר של ציפי, היה מר. תפירה זולה,בד נחות שאחרי כביסה השאיר את כל הצבע על הבגדים מסביב, המכנסיים יצאו עם כתמים שלא אפשרו ללבוש אותם. אז עם כל הכבוד, לא ברור לי בדיוק על מה השמחה. המכנסיים עולים בדיוק,מה שהם שווים. לא הרבה.

anati44

New member
צודקת בת 1000../images/Emo31.gif

גם אני רכשתי 2 זוגות בחנות ביפו - לפני הכביסה הכל סביר, אחרי הכביסה המכנסיים נראות כמו סמרטוט - ולא חוזרות למצבן הקודם גם לאחר הגיהוץ במכנס אחד אפילו נהיתה לי רכבת מהברך עד למטה והתאכזבתי מאד....הם באמת שוות כמו המחיר - חבל

ענבר 23

New member
מכנסי ציפי-אכזבה גדולה

קניתי מכנס -יופי, עלה לי 60 ש"ח אך המכנס התכווץ בכביסה והבד לא נשאר קרוב למה שהיה כשנקנה. התפירה לא איכותית וחבל. דרך אגב, אם מייצרים למידות גדולות מכנסיים, מדוע לעשותם בגזרת בטן נמוכה כל כך?? ועוד דבר, מידה 60 היא לא באמת מידה 60....לידיעתכן בנות

Revi 22 Tal

New member
שמעתי דברים טובים ודברים טובים פחות

על החנות שלה . למשל איכות הבד
מבחר המכנסיים יחסית גדול למידות גדולות והמחיר זול
בכל אופן אני בהחלט אבדוק גם בעצמי , תודה על המידע

היתי היום בחנות

ומשום מה היא היתה סגורה.. מי שרוצה מיקום היא נמצאת בהרצל אבל לא לכיוון המשביר אלא לצד השני.. בסוף בכל מקרה בחלון היו דברים חמודים נילך נעשה בדיקה שהיא תיהיה פתוחה

למעלה