ציפור קטנה לחשה

מה נאוו

New member
לעדה

תוך שיחת חולין עם גדי בארבע עיניים, ארבע אוזניים, ארבע ידיים, ארבע... כנרת הבקיאה באנטומיה, ודאי תוכל להשלים את החסר....

מה נאוו, ההערה היתה מכוונת

"לעצמי בלבד", מה שנקרא גול עצמי. אבל בתור אחת שבקיאה באנטומיה כדבריך(תודה על המחמאה),בארבע... בריקודי עם העיקר הרגליים!! חג פורים שמח לך!

מה נאוו

New member
לליאורה - בינגו

ציפיתי לראות את המילה רגליים בתגובתך, זה לא העיקר, העיקר הרוח הקלילה והנעימה ב"דברייך". להתראות בנוסטלגיה הבאה ועד אז כל טוב וחג שמח.

זו כבר מזמן לא "ציפור קטנה"

היא כבר מאד גדולה. לעצם העניין: בכל "ציפור" יש גרעין של אמת, בתקווה שהציפור הזו תעוף לבלי שוב אך עדיין היא כאן. הכל בהמשך לחילוקי הדעות בנוגע ל"ראש אחר 2002" והפסטיבל באילת. משם זה המשיך לניהול ההשתלמויות וכבר נכתב על כך בפורום. כידוע, מסכסוכים איש לא מרוויח, יש רק מפסידים. סכסוך זה, לדעתי, לא יביא דברים טובים, לא לשניהם ולא לכולנו. מה עושים? מנסים לשכנע את שני הצדדים. זה לא קל ובינתיים גם לא מצליח. הזמן הינו המרפא הטוב ביותר למשקעים שכאלה והזמן עד לפסטיבל כרמיאל אינו רב. הערכתי הכנה הינה שזה ישפיע לרעה גם שם. חבל! לגופו של פסטיבל ניצנים, אני בטוח שגדי אינו עושה "כדי לפגוע", גדי צריך כל הזמן לעשות, לפעול ולהציב לעצמו אתגרים גדולים, זו זכותו והוא גם מוכיח יכולת בלתי רגילה עם תעודות שברובן כתוב "הצלחה". גם שלמה עשה רבות בחייו וממשיך לעשות ולהצליח וגם לו הרבה אמביציה ו"דרייב" של עשייה. ואנו, כל שנותר לנו הוא לקוות ולייחל (וגם לנסות להשפיע) שאנרגיות אלה יתועלו רק לאפיקים חיוביים...

לירון, לפעמים שיש גירושים אולי גם

מרווחים? כל צד מתאמץ עבורינו יותר, לפעמים ואני תקווה - יוצאים מורווחים כאשר שני הצדדים ניצים? זה כמו זוג שמתגרש? לפעמים הילדים מקבלים מכל צד יותר מאשר כאשר ההורים היו ביחד, לא? ובכל מקרה, גם אני מקווה שהשלום ישכון בין השניים.

דודי ק1

New member
ירון,

לא ענית לי אם אתמ מגיע ביום שני למסיבת פורים שתתקיים בנחלת יצחק בת"א.

למעלה