ציפור קטנה לחשה

זאביק 123

New member
ציפור קטנה לחשה

אם מישהו יודע משהו על סיכסוך בין גדי ביטון ושלמה ממן עד כדי כך ששמעתי שגדי ביטון רוצה לערוך פסטיבל מתחרה לכרמיאל אם מישהו שמע שיכתוב זאביק

זאביק 123

New member
אני מסכים איתך

אני רק שאלתי? אם זה נכון רצוי שצוות הפורום ישפיע שצריך לא לפגוע ברקודי עם בגלל סכסוכים קטנים זאביק

מה נאוו

New member
ציפור גדולה, ציפ ציפ בניצנים

אכן גדי עומד ומרכז פיסטיבלון שיתקיים בניצנים, אין המטרה לנגח את שלמה ממן או את כרמיאל אלה פשוט פעולה נוספת למען הרוקדים ותנועת ריקודי העם, משתתפים ושותפים לעולה זו גופים נוספים. האירוע יחל ביום ירושליים (סוף מאי) ככל הידוע לי ניתן לקבל פרטים ולהירשם בחוגים אצל המרקידים. עד כאן מה שידוע לי.

זאביק 123

New member
אני שמח לשמוע

אני שמח לשמוע שהאירוע הוא להעשרת הריקוד ולא לניגוח אשמח לשמוע עוד בנושא נודע לי עכשיו שהלהקה של שלמה ממן רוקדת אצל גדי ביטון בפורים אם זה נכון והם עשו סולחה אני באמת שמח זאביק

טורבו1

New member
זה לא פסטיבל

מרתון באילת היה פיצוץ. ולענין. זה לא פסטיבל זה טיול מורחב בן יום אחד שלם- ראה תאריכים. באירוע הזה מופועים הרבה מאד להקות מחול ויהיו שם הרקדות. זה לא מתחרה של כרמיאל- כרמיאל הוא פסטיבל ממוסד וארוך.

מה נאוו

New member
לטורבו - יומיים וחצי

מיום חמישי אחה"צ עד לשבת בבוקר, האם זה יום אחד? מדובר על שתי לילות.

שאלת "לילה אחד" לכינרת המתקנת

איזה ריקוד מוכר מתחיל במילים "לילה אחד" ? רמז - ריקוד זוגות. דבל'ה.

"לילה אחד כשהלכנו בתוך העיר"

"פעם תורי ופעם תורך"- מילים ולחן- שלמה ארצי, מחבר-שלמה ממן

מה נאוו

New member
לעדה

מיום חמישי אחה"צ עד לשבת בבוקר, האם זה יום אחד? מדובר על שני לילות. ד"א - שמעתי שההרקדה באונברסיטה לא תתקיים באותו יום.

שנינו מדברים על שני אירועים שונים

שאלתי באיזה יום גדי מביא את להקת האוניברסיטה של שלמה ממן? אני מבינה שזה יהיה ביום חמישי (ולא ביום שלישי בבית דני); אתה או את מדברים על חוף ניצנים אשקלון-אשדוד, עליו כנראה ייבנה האירוע הגדול בסוף מאי ואכן זה יתחיל ביום חמישי עד שבת. זה יהיה ארוע על חוף הים וגדי כבר ימסור בפליירים את כל הפרטים, לדבריו המחיר יהיה סביר. ומי אמר שההרקדה לא תתקיים באוניברסיטה? תתקיים, עם מחליף כמובן.

מה נאוו

New member
לעדה - המשך להמשך

גדי הודיע שלא תהיה הרקדה, את יכולה לשאול אותו (אין מחליף)

איך אתה יודע שהלהקה תופיע שם?

בניצנים, כמו כן, מתי גדי הודיע שלא תהיה הרקדה? גם אני הייתי באוניברסיטה ולא שמעתי כל הודעה כזו. וכן, אשאל אותו כשאראה אותו.

למעלה