גד אלבז-מכירה?(זמר דתי) הייתי בחתונה של אחותו כפרעליה
O OoOסיונוששOoO New member 25/8/08 #96 אמ לא חחח אני הייתי בחתונה של סיון וייסמן ודני משו חחח וריטה, עידן רייכל ולירז צ'רכי היו שם וישבו שולחן לידי מזה התלהבתי בהתחלה חחחחחחחח
אמ לא חחח אני הייתי בחתונה של סיון וייסמן ודני משו חחח וריטה, עידן רייכל ולירז צ'רכי היו שם וישבו שולחן לידי מזה התלהבתי בהתחלה חחחחחחחח
V veredmp New member 25/8/08 #37 עד שיש שירים אתה רוצה דיבורים? ../images/Emo6.gif אנחנו כל הזמן באים בטענות שאין מספיק שירים. זה מה שאומר שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח............
עד שיש שירים אתה רוצה דיבורים? ../images/Emo6.gif אנחנו כל הזמן באים בטענות שאין מספיק שירים. זה מה שאומר שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח............
כ כלה להשגה New member 25/8/08 #47 לא מוותרת../images/Emo46.gifאין הנחות../images/Emo46.gif אני דורשת דואט
O OpenYourEyes New member 25/8/08 #46 כן אבל זה קצת מוגזם פה עם השירים כל שנייה... ומסכימה עם כלה... לפחות שיזרקו איזה עצם פה לחבר'ה עם דואט נחמד
כן אבל זה קצת מוגזם פה עם השירים כל שנייה... ומסכימה עם כלה... לפחות שיזרקו איזה עצם פה לחבר'ה עם דואט נחמד
כ כלה להשגה New member 25/8/08 #48 ../images/Emo2.gif../images/Emo8.gifחזון אחרית הימים את מסכימה איתי
O OpenYourEyes New member 25/8/08 #49 אני מסכימה איתך על הרבה דברים וגם על הרבה דברים לא. זה טוב לדמוקרטיה, לא?
B blackfield2 New member 25/8/08 #67 עוד לחשוב שאני כמעט באתי לכתוב חבצלות ../images/Emo3.gif השעה.. השעה