תחזרי עם מלא חוויות
B blackfield2 New member 25/8/08 #28 עוד פעם טסה?! כלבלבה ../images/Emo3.gif סתם.. זה משהו אחר.. חח בדיוק בת דודה שלי חזרה מהטיול הזה. אנלא יכולה להגיד "תהני". אבל.. נמנינמנינמנמ.. תהני?! XD
עוד פעם טסה?! כלבלבה ../images/Emo3.gif סתם.. זה משהו אחר.. חח בדיוק בת דודה שלי חזרה מהטיול הזה. אנלא יכולה להגיד "תהני". אבל.. נמנינמנינמנמ.. תהני?! XD
V veredmp New member 25/8/08 #29 איזה כיף../images/Emo70.gif שיר על ההתחלה וכזה שיר חמוד יאללה, אנחנו בקטע של "ספיישלים" בשבועות האחרונים, אני בעד ספיישל הכבש הששה עשר. מי איתי?
איזה כיף../images/Emo70.gif שיר על ההתחלה וכזה שיר חמוד יאללה, אנחנו בקטע של "ספיישלים" בשבועות האחרונים, אני בעד ספיישל הכבש הששה עשר. מי איתי?
B BRANGELINA New member 25/8/08 #30 דווקא רציתי לבחון את כישורי הבישול של קרן התאכזבתי..רוטב מוכן? נו באמתתת.... סתםסתם כפרעליה
ה ה 22 New member 25/8/08 #34 הי, חזרתי עכשיו מחתונה, שלום לכולם../images/Emo23.gif אוי כמה שאני נאמנה... נשארת ערה בשביל קרן
כ כלה להשגה New member 25/8/08 #38 ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gifמתערבת שגם בלי קרן היית נשארת ערה
ה ה 22 New member 25/8/08 #44 קרן בתוך ליבי ../images/Emo23.gif כפרעליה כן, אני ערה בזכותה, אחרי אירוע מעייף להשאר ערים
O OoOסיונוששOoO New member 25/8/08 #77 גם אני חזרתי בדיוק מחתונה חח../images/Emo3.gif אז.. הקלטה מישהו? שלי מי החתונה שהיית בה?