עם הטוש- לקרן
B blackfield2 New member 18/8/08 #49 חח חחחח... :| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, הייתי צריכה לפרוק.
חח חחחח... :| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, הייתי צריכה לפרוק.
I I מ י ר ב I New member 18/8/08 #33 אני לא מבינה כלום,איזה תסכול!! עם מי קרן שם? גליה? מיקי? יש אורח היום? משהו מעניין?
V veredmp New member 18/8/08 #37 קרן עם כל הלהקה הם באו ישירות ממודיעין לא חושבת שיש אורח, אבל גם אני הגעתי באמצע
V veredmp New member 18/8/08 #52 ה"משהו" נכתב לפני שהם אמרו על פרח הלילך ../images/Emo3.gif כמה נחמד שהם שרים ב"ספונטניות"
כ כלה להשגה New member 18/8/08 #35 ../images/Emo99.gifאם כבר אולמפיאדה אז רק פלפס האגדי למרות שהוא עם אוזני דמבו ושיניים לא משהו אין אין פשוט אין
../images/Emo99.gifאם כבר אולמפיאדה אז רק פלפס האגדי למרות שהוא עם אוזני דמבו ושיניים לא משהו אין אין פשוט אין