ציפורי לילה גל"צ 00:07 http://glz.msn.co.il/
B blackfield2 New member 18/8/08 #28 וואי חשבתי בשניה הראשונה שרשמת בתוכן הודעה "הלוואי שהתאבדה" ואז הסתכלתי שוב.. תחסוך את ה"חס וחלילה טפו טפו שוםבצל" כבר הקדמתי אותך. חחחח
וואי חשבתי בשניה הראשונה שרשמת בתוכן הודעה "הלוואי שהתאבדה" ואז הסתכלתי שוב.. תחסוך את ה"חס וחלילה טפו טפו שוםבצל" כבר הקדמתי אותך. חחחח
נ נעה 124 New member 18/8/08 #4 למה זה דווקא בשעות שיש חברים?../images/Emo7.gif../images/Emo131.gif ולא, אני לא אפסיק לקטר על זה. כל שבוע מחדש>< אם קרן תהיה, אני אשמע חלק, אם לא אז לא צריך
למה זה דווקא בשעות שיש חברים?../images/Emo7.gif../images/Emo131.gif ולא, אני לא אפסיק לקטר על זה. כל שבוע מחדש>< אם קרן תהיה, אני אשמע חלק, אם לא אז לא צריך
I I מ י ר ב I New member 18/8/08 #11 יש בעיה באתר גל"צ זה לא מעביר את השידור,אם מישהו משם רואה ואפשר לעשות משהו נשמח... מי שכן שומע תכתבו מה קורה כדי שאהיה בעניינים.תודה!!
יש בעיה באתר גל"צ זה לא מעביר את השידור,אם מישהו משם רואה ואפשר לעשות משהו נשמח... מי שכן שומע תכתבו מה קורה כדי שאהיה בעניינים.תודה!!
כ כלה להשגה New member 18/8/08 #14 כ../images/Emo80.gifעל מיקי ורשאי../images/Emo99.gif אחחח שיבואו לאולפן יאללה ארז הזמין
כ כלה להשגה New member 18/8/08 #18 ../images/Emo6.gif קרן בשער והש.ג לא נותן לה להכנס מעניין אם מיקי איתה|חיה בפנטזיה|