ציניות. מהי ולמה?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ערכים...

הם בעיני המתבונן. מי שתפקודו האנרגטי תקין/מושלם התנהגותו תהיה ללא רבב. נכון, זוהי בין אגירת אנרגייה על ידי חיים ללא רבב על פי דון חואן. אגירת מספיק אנרגייה היא בעצם טיהור תפקודי המרכזים, כאשר הטיהור הסופי מוביל אל הקשב השלישי - השחרור הסופי.

יה-יה

New member
איש אחד ../images/Emo13.gif

איש אחד בא לרופא, עם סכין תקועה בלב. הרופא שאל אותו: "זה כואב לך?" האיש ענה: "רק כשאני צוחק...".

אני מסכים....

עם מה שאנשים כתבו (בייחוד מיה יה ומטה...) או במילים שלי: ציניות היא להשליך על העולם את המרירות שבאה מהלב שלי.

דעה קטנה שלי

יש כמה וכמה סוגים של ציניות .. אני אומר לגבי שני סוגים בולטים .. יש את הציניות שפוגעת ויש ציניות שלא פוגעת ועכשיו אני מסביר את עצמי עם ילדה נפלה..בצורה שמצחיקה ..אני יכול לעמוד ולצחוק ולפרוק את מה שיש לי ..צחוק ציני על כאב של אדם אחר מצד שני אני יכול ללכת ולעזור ולומר לעצמי שזה לא בסדר עם אני צוחק ציניות כזאת יכולה לקחת דבר בעל ערך רב ולהפוך אותו לחסר משמעות .. שואה למשל ..יש בדיחות על השואה .. זה לא אנושי לפי דעתי הצנועה ..אבל יש יגידו שזה בסך הכל בדיחה צינית ציניות לא דבר בריא כלל זה הורס המון דברים חשובים ופוגע ביכולת נימוס ציניות שלא פוגעת בסביבה ובדברים עם ערך סמליות גם עם זה לפי דעתנו היא בסדר לפי דעתי.. אז עם אדם מגדיר את עצמו ציני לפי דעתי שיפסיקק עם זה ויסתכל קצת מעבר ציניות לפי דעתי לא דבר טוב

L i z a r d

New member
הבעיה העקרית שאני מוצא בציניות

היא שהציניות באה בהרבה מקרים כאנטי לישירות. וכמו שכתבו פה, כמגן מסוכך... מפני... פחדים? כן, פחדים. בדרך כלל זה פחד אחד גדול...

לא התחכמויות והומור, אלא ציניות !

ציניות, והכוונה בתוך מערכת יחסים.. כשאתה תוקע ציניות..אז הרי.. ציניות, זה להשקות כמו צמח באקונומיקה.

סתר

New member
כשאנחנו קונים זר פרחים,../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

ומביאים אותו הביתה, או לחברים: מומלץ לשים בכלי המכיל אותו, יחד עם המים מספר טיפות אקונומיקה,וזאת כדי שהפרחים יהיו רעננים, יפים ויחזיקו לאורך זמן: אם אין לכם אקונומיקה, אפשר לפזר מעט מלח (מספר גרגרים - בעדינות): אל דאגה, הפרחים זקוקים למעט מינרלים. אוהבת, סתר

למעלה