צימאון מוגבר

Maya1907

New member
צימאון מוגבר

OSMOLALITY ׂU TMKH 118 MOSMQKGQH2O מה יכולות להיות הסיבות לתוצאה הזו בכימיה בשתן? הצמאון שלי מוגבר ביותר ניראה לי שאני שותה בגלל זה כ2 עד שניים וחצי ליטר ביום. יובש בפה, נראה לי שגם בעור. הענין התחיל לפני כחודשיים .קבלתי DISOTHIAZID 25 מ"ג בגלל בעיות לחץ דם גבוה . אבדתי מלחים הNA ירד עד 131. הטיפול הזה הופסק ותוך כ10 ימים התאזן המלח עד 138 . אני חושבת שאז התחיל הצמאון. רציתי לדעת האם יש קשר בין שני הדברים , ומה יכולות להיות הסיבות לתוצאה של 118 בבדיקה הכימית של השתן. אני מרגישה צורך לשתות אפילו יותר ממה שאני שותה אבל משתדלת שלא. לציין שתכונה זו של צמאון מעולם לא היתה לי, להיפך הייתי צריכה להזכיר לעצמי לשתות. אני על תרופות רבות לאיזון לחץ דם, נעזרת בואבן 1-2 ביום ומקבלת גם קסאנקס לפני השינה כי נכנסתי לחרדות בגלל לחץ הדם שנחת עלי לאחרונה ולא הצליחו לאזן (ניראה לאחרונה שיפור) היכול להיות קשר לתרופות, משהו אולי שיבש את ענין הנוזלים בגוף? מה אומרת התוצאה הזו של הכימיה בשתן? ומה אפשר לעשות? לעזוב? להמשיך בדיקות? איזה סוג בדיקות מומלץ? שושוב מה יכולות להיות הסיבות. רב תודות. מאיה נ.ב. לאחרונה מערכת החיסון פעילה ללא סימני מחלה. האנטי ניו קליר חיוב. כמו כן אני על אלטרוקסין כבר המון שנים בגלל תת פעילות בלוטת התריס שמאוזנת. משהו קורה בגוף שלי, לא מבינה מה.

בהחלט כן.

סביר להניח, שזוהי תופעת לוואי של התרופות. את השורה הראשונה בהודעתך לא ממש הבנתי, עם זאת, לתיאזידים יש אפקט מייבש, מאחר שהם משתנים. גשי לרופא המשפחה, ספרי לו על בעייתך ובקשי שיבדוק את האינטראקציה בין התרופות. טיפול ברפואה סינית, לאחר שתתקבל תשובת הרופא ויעשה סדר בתרופות שאת נוטלת, יהיה יעיל כדרך להביא את הגוף לאיזון ואף להביא למצב שאולי לא תזדקקי לתרופות רבות כל כך. בהצלחה. שירי.

למעלה