צילומים שלום, במידה ואני רוצה לעשות צילומים מקצועיים, לאו דווקא לבוק, איפה אני יכול לעשות?
O ocean boy 22 New member 12/4/06 #1 צילומים שלום, במידה ואני רוצה לעשות צילומים מקצועיים, לאו דווקא לבוק, איפה אני יכול לעשות?
ו וווששייי New member 12/4/06 #4 אמ אמ.... יש איזה אחד בפורום תותח לא רוצה שיורידו לי את ההודעה אז לא רושם מי זה אבל קבל רמז מי שעומד מאחורי ומעליי הוא הצלם וווששייי היה פה יש אנשים שמצלמים מהלב
אמ אמ.... יש איזה אחד בפורום תותח לא רוצה שיורידו לי את ההודעה אז לא רושם מי זה אבל קבל רמז מי שעומד מאחורי ומעליי הוא הצלם וווששייי היה פה יש אנשים שמצלמים מהלב
מ מיקי שרון5 New member 12/4/06 #7 גלי,תמיד אמרתי שאת תותחית מי יתן ואמצא טיפה זמן לבוא ולדפוק הפקה שאת המאפרת!!!שאיתי
מ מיקי שרון5 New member 12/4/06 #6 תודה נשמה,הסמקתי חג שמח לך ולמזי והמון אושר לכם-אני פשוט אוהב אותכם
ב בובה מושלמת20 New member 12/4/06 #9 חג שמחחחחחח...... תודה תודה...... חג שמח גם לך מיקי ולכל חברי הפורום.... מתה עליך.... אוהבת את כולכם.....תהנו.....
חג שמחחחחחח...... תודה תודה...... חג שמח גם לך מיקי ולכל חברי הפורום.... מתה עליך.... אוהבת את כולכם.....תהנו.....