צילומים!

~*~gaL

New member
צילומים!

כן כן! קראתם נכון, אין פה שום "אההההההההההההההההההההההההההההההההה..פספסת!!" אין! אמנם זה לא קיציס-פרידמן, אבל - אנחנו מוזמנים לתוכנית החדשה הראשונה של ארז טל, אסי כהן והדר לוי. הצילומים יהיו במימד ב16:15. מישהו מעוניין? אה, והאם ציינתי, ששבוע אחרי, פרידמן מתארח?
תכינו את עצמכם... (חוץ ממני ומרוית, שנהיה לנו צפונית לנתניה אי שם... ממש יופי)

Yuvalenko

New member
נפלא. נפלא ששוב את אומרת את זה יום

לפני. כאילו, מי מאיתנו לא יוכל לבוא! הרי אין לאף אחד חיים כאן, נכון?...
את מוזמנת לכתוב כאן תאריך ושעה מדויקים של הצילומים הבאים בהם מתארח טל ודיר בלק תכתבי את זה שוב יום לפני! ואגב, שלום, תזכירי לי מי את?..

~*~gaL

New member
אני מאד מקווה שזה היה בצחוק.

וכן, יובל, הודיעו לי אתמול על הצילומים האלו, חצי יום לא הייתי בבית, אני ממש מצטערת שאני לא כל היום יושבת ליד המחשב ושאני לא מסתובבת עם מחשב נייד, באמת סליחה.

Yuvalenko

New member
סלחתי. ../images/Emo3.gif

נו ברור שצחקתי! למרות שאת יודעת, אומרים שבכל צחוק יש קצת אמת... האמת שלא ציפיתי בכלל שתעני לי כל כך מהר. הפתעת אותי, מודה! ודי להצטדק כל היום, גל...

Kido2222

New member
בכיף למה לא... אם אני חוזר מהצו...

ואני בטוח שאני אספיק לחזור... אז כן... בכיף! אם אפשר +1 למקרה שאולי מישהו יירצה להצטרף אלי... תודה! :)

~*~gaL

New member
תהנה, אביעד. ../images/Emo9.gif

וגם את, שלי... ספרו איך היה!

~*~gaL

New member
../images/Emo9.gif=../images/Emo13.gif

טוווווווווווווווווווווווווווווב, מוזר.

kfm

New member
טל..../images/Emo99.gif

חלמתי עליו תחלום הכי מוזר בעולם הלילה.. שהוא לבש חולצה לבנה במקום שאסור ללבוש חולצות לבנות ואני וחברה שלי היינו שם, והוא אמר לחברה שלי שהוא התגעגע אליה (הם כנראה הכירו*
*) וכלזמן הוא אמר לנו להיות בשקט כי הוא ברח מהמפיקים (אני יודעת, מוזר, אינ לי מושג על איזה מפיקים מדובר ולמה הוא ברח מהם, החלומות שלי מוזרים.) וזהו. אנלא זוכרת יותר..

למעלה